ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

وزارت فرهنگ: جشنواره‌های تئاتر استانی رکورد زد

  • کد خبر: ۱۹۸۰۸۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
وزارت فرهنگ: جشنواره‌های تئاتر استانی رکورد زد
اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: ۴۸۰ گروه نمایشی و پنج هزار و ۷۱۹ هنرمند، در ۳۲ جشنواره تئاتر استانی و منطقه‌ای که از۶ آبان تا ۳ آذر امسال برگزار شد، حضور داشتند که نشانگر شکسته شدن رکورد مشارکت در این رویداد است.

به گزارش شهرآرانیوز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، مهمترین رویداد نمایشی کشور است که ریشه‌های آن در جشنواره‌های استانی رشد می‌کنند.

جشنواره‌های تئاتر استانی در سال ۱۴۰۲، از ششم آبان آغاز شد و سوم آذرماه به پایان رسید.

ویژگی این دوره از جشنواره‌ها که در ۳۱ استان و منطقه کرمان جنوبی برگزار شد، اضافه شدن بخش خیابانی بود. برگزیدگان هر دو بخش خیابانی و صحنه‌ای این رویداد، به جشنواره تئاتر مناطق فجر راه پیدا کردند.

حضور و مشارکت هنرمندان در این دوره بسیار چشمگیر بود. از جمع بی‌شماری که متقاضی حضور در سی و پنجمین دوره جشنواره‌های تئاتر استانی کشور بودند، پنج هزار و ۷۱۹ هنرمند به این رویداد هنری راه پیدا کردند و در سراسر کشور به رقابت پرداختند.

پس از انتشار فراخوان جشنواره‌های استانی، یکهزار و ۳۳۱ گروه نمایشی درخواست خود را ثبت کردند که از این میان، ۸۶۹ نمایش صحنه‌ای و ۴۶۲ نمایش خیابانی بودند.

پس از بررسی هیئت انتخاب آثار در هر استان، در مجموع ۴۸۰ نمایش به جشنواره‌ها راه پیدا کردند که شامل ۲۸۳ اثر صحنه‌ای و ۱۹۷ نمایش خیابانی بودند.

هیئت‌های داوری، در مدت حدود یک ماه، آثار شرکت‌کننده را ارزیابی کردند و در نهایت ۱۳۰ نمایش به عنوان برگزیدگان این رویداد بزرگ کشوری معرفی شدند که ۷۵ نمایش صحنه‌ای و ۵۵ اثر خیابانی را دربرمی‌گیرد. پس از رقابت این آثار در جشنواره مناطق، برگزیدگان به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه پیدا می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->