روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۹۸۱۲۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد
شهردار مشهد مقدس گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد.

«محمدرضا قلندر شریف» در جریان بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش در نمایشگاه بین المللی مشهد به شهرآرانیوز گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد. این ساختار نباید به صورت مستقیم وارد مباحث پژوهشی شود.

وی افزود: ما باید از مرحله پژوهش‌های کتابخانه‌ای فاصله بگیریم. مسائل مهم شهری باید رصد و شناسایی شود و در شرکت‌های واقعی دانش بنیان و توسط نخبگان، به صورت علمی مورد ارزیابی قرار بگیرد. این راهکار‌ها نیز پس از ارزیابی و انجام مهندسی ارزش، عملیاتی شود.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: موضوعات مختلفی در شهرداری وجود دارد و شهرداری ساختار اداره کل خلاقیت و نوآوری را برای حمایت از پژوهش‌های علمی و کاربردی واقعی تشکیل داده است. در موضوع تشکیل این اداره کل صرفا موضوع تغییر نام مطرح نبود، بلکه این ساختار می‌بایست به تغییر اهداف منجر شود.

وی افزود: از مشکلات ما در اکثر دستگاه‌هایی که بودجه و اعتبارات پژوهشی دارند، این است که صرفا می‌خواهند بودجه را هزینه کنند و به کیفیت کار توجه چندانی ندارند. اگر سالیانه چند پژوهش علمی واقعی و مساله محور توسط نخبگان و دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان انجام شود، بهتر از آن است که صد‌ها تحقیق کتابخانه‌ای انجام شود و در کتابخانه‌ها بایگانی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->