وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در مشهد | دلیل اختلاف در آمار برخی شاخص‌ها مثل تورم چیست؟ + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

بسته‌های متنوع اینترنتی اپراتورها بازمی‌گردد

  • کد خبر: ۱۹۸۲۳۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
بسته‌های متنوع اینترنتی اپراتورها بازمی‌گردد
اپراتورها ملزم شدند که بسته‌ها را با حجم و طول زمانی متناسب (همچون سابق اما متنوع‌تر) ارائه دهند و تعرفه‌ قیمتی نیز در چارچوب مصوبات قانون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشد؛ بنابراین تعرفه نباید افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز نزدیک به دو سال است که برخی از بسته‌های ارائه شده از سوی اپراتور‌ها و ارائه‌دهنگان خدمات اینترنتی حذف و این موضوع سبب گلایه برخی کاربران شد. موضوع ثابت ماندن هزینه‌های بسته‌های اینترنتی اگرچه در دولت‌های گذشته هم عنوان شده بود، اما عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات با آغاز به کارش در وزارت ارتباطات این مسئله را مطرح کرد که ثابت ماندن تعرفه‌ها در حوزه ارتباطات، امکان توسعه در این حوزه را سلب کرده است.

وزیر ارتباطات معتقد است نیاز بیش از گذشته شده و هزینه‌ها افزایش پیدا کرده است و طبیعتاً وقتی درآمد ثابت بماند یا حتی کاهش پیدا کند، توسعه مشکل پیدا می‌کند، درحالی که حوزه ارتباطات باید مسیر تخصصی خود را طی کند و وضعیت ارتباطات از چیزی که هر روز کیفیتش کاهش پیدا می‌کند، تغییر کند؛ البته وی به این موضوع تأکید داشت که اپراتورها، بدون هماهنگی با رگولاتوری، حق افزایش تعرفه را ندارند.

هم‌زمان با حذف برخی بسته‌های اینترنتی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در فروردین سال ۱۴۰۱ طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به‌عنوان بالاترین رکن تصمیم‌گیر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچ‌گونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته و آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۱۳۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۱۳۹۶ است که طی آن‌ها سقف و کف قیمت تعیین شده تا اپراتور‌های بخش خصوصی به تعیین قیمت خدمات و بسته‌های اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام کنند. مورد افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتور‌ها در دست بررسی است تا چنانچه در خارج از چارچوب قانونی (مصوبات سال‌های ۹۵ و ۹۶) باشد، نسبت به اصلاح صریح و جریمه قانونی متخلفان اقدام شود.

با ادامه این روند شهریور سال گذشته وزیر ارتباطات از کار بر روی مدلی خبر داد که در عین حال توسعه رخ دهد و مشکل جدی هم برای کاربران ایجاد نشود و قرار شد یک بسته ۶۰ گیگی بلندمدت تعریف شود و ظرف ۱۰ روز پس از تفاهم اپراتور‌ها در اختیار مشترکان و مصرف‌کنندگان قرار بگیرد.

اما به دلیل عدم تحقق این وعده، مسئولان درباره چرایی این مسئله توضیح دادند که وعده گفته شده باید جدی‌تر پیگیری می‌شد که پس از مدت زمان گفته شده برای ارائه بسته‌های ۶۰ گیگابایتی با محدودیت اتفاق افتاده روبه‌رو شدند و به دنبال آن در ابتدا درآمد اپراتور‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد؛ بنابراین اگرچه کاهش گفته شده جبران شد و برخی اپراتور‌ها درآمد ۱۰ ماهه اولشان به درآمد سال ۱۴۰۰ رسید به دلیل محدودیت‌های گفته شده درخواست داشتند این موضوع عقب بیفتد، اما پیگیری می‌شود این موضوع حتماً در سال ۱۴۰۲ رخ دهد.

حال با گذشت چندین ماه از صحبت اخیراً اعلام شد که اپراتور‌های تلفن همراه به ارائه بسته‌های متنوع اینترنتی ملزم شدند. این موضوع را سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت اعلام و تأکید کرد که این شورا علیه این اقدام اپراتور‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی (براساس شکایت‌های واصله از سوی مردم)  مصوبه‌ای صادر و اپراتور‌ها را ملزم کرد که بسته‌های اینترنتی متنوع‌تر با حجم بالا که در حقیقت ذائقه مصرف‌کنندگان را پاسخ می‌دهد، ارائه دهند.

بر این اساس شورای رقابت در جلسه ۶۲۳ خود که هفتم آذرماه برگزار شد، اپراتور‌های تلفن همراه ارائه بسته‌های با حجم بالا با مدت زمان مصرف کوتاه که در حقیقت نوعی انحصار ارائه خدمات بسته‌های اینترنتی است را مورد مخالفت قرار داد و تصویب کرد که این اپراتور‌ها ملزم به ارائه بسته‌های متنوع با حجم بالا در زمان عادی هستند.

همچنین اپراتور‌ها ملزم به این شدند که بسته‌ها را با حجم متناسب و طول زمانی متناسب (همچون سابق، اما متنوع‌تر) ارائه دهند و تعرفه قیمتی نیز در چارچوب مصوبات قانون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشد؛ بنابراین تعرفه نباید افزایش پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->