برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

معاون سیما: فرزاد حسنی به تلویزیون باز می‌گردد

  • کد خبر: ۱۹۸۲۵۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
معاون سیما: فرزاد حسنی به تلویزیون باز می‌گردد
معاون سیما ضمن اعلام بازگشت فرزاد حسنی به تلویزیون تاکید کرد که سازمان صداوسیما از هیچ برندی صرف نظر نمی‌کند و در حال مذاکره با همه آن هاست.

به گزارش شهرآرانیوز حسن برمهانی در گفت‌وگویی درباره بازگشت برنامه‌های برند به تلویزیون گفت: تمام برند‌هایی که در سازمان صداوسیما در این سال‌ها موفقیت کسب کردند، جزو سرمایه‌های صداوسیما هستند و سازمان هم از هیچ برندی صرف نظر نمی‌کند و در حال مذاکره با همه آن‌ها هم هست.

وی ادامه داد: در حال حاضر سریالی مثل «نون خ» در حال تولید است. برخی از این برند‌ها هم ممکن است هفته دیگر تولیداتشان آغاز شود و تولید برخی دیگر نیز ممکن است ماه‌های آینده اتفاق بیفتد؛ بنابراین صداوسیما از هیچ چیز صرف نظر نمی‌کند.

برمهانی در زمینه ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» عنوان کرد: درباره همه آثار، طرح‌هایی وجود دارد، اما تا به قطعیت نرسد نمی‌توان درباره آن چیزی گفت؛ اما نه فقط درخصوص «پایتخت» بلکه در مورد کار‌های دیگر طرح‌هایی وجود دارد و در حال فکر کردن هستیم که آن‌ها چگونه عرضه شوند؛ چه از قاب سینما و چه در تلویزیون.

معاون سیما همچنین در پاسخ به اینکه از میان مجریان چهره کدام مجری در مناسبت‌های پیش‌رو از جمله شب یلدا اجرا خوهد داشت از بازگشت فرزاد حسنی به تلویزیون خبر داد.

آخرین حضور فرزاد حسنی در عرصه اجرا در تلویزیون به برنامه پزشکی «اکسیر» برمی‌گردد. حسنی در تمام سال‌هایی که به عنوان مجری فعالیت داشت، گریزی هم به بازیگری می‌زد که ماحصل آن حضور در سریال‌هایی، چون «مسافری از هند»، «برای آخرین بار»، «کمکم کن»، «مسیر انحرافی» بود. او اوایل دهه نود و پیش از حضور در برنامه «اکسیر» در سریالی تحت عنوان «سال‌های ابری» بازی کرد.

حال او این روز‌ها بیشتر در عرصه تئاتر و برخی سریال‌های نمایش‌خانگی همچون «هفت» کیارش اسدی‌زاده به عنوان بازیگر دیده می‌شود و البته در رادیو به عنوان مجری هم فعالیت می‌کند. اما به تازگی قرار است در شبکه نسیم هم به اجرا بپردازد نام اولیه این برنامه «ساعت شنی» عنوان شده است و گفت‌وگومحور خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->