آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انهدام ۲۴ خودرو و هدف قرار گرفتن ۲۶ نظامی اشغالگر در غزه

  • کد خبر: ۱۹۸۶۰۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۲
انهدام ۲۴ خودرو و هدف قرار گرفتن ۲۶ نظامی اشغالگر در غزه
گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد در درگیری‌های امروز مقاومت فلسطین با اشغالگران صهیونیست در خان یونس، ۲۴ خودروی نظامی اشغالگران منهدم شد و ۲۶ نظامی صهیونیست نیز هدف قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های القسام اعلام کرد: امروز سه‌شنبه ۱۸ نیروی نظامی اشغالگر به طور مستقیم هدف قرار گرفتند همچنین بر اثر شلیک تک تیراندازهای القسام، ۸ نظامی دیگر صهیونیست به هلاکت رسیده یا زخمی شدند.

القسام همچنین تأکید کرد نیروهایش یک منزل را که به پناهگاه اشغالگران تبدیل شده بود منهدم کرد و یک نیروی دیگر را نیز در میدان مین کار شده توسط مقاومت به دام انداخت.

بنا به اعلام گردان‌های القسام، نیروهای مقاومت امکانات نظامی اشغالگران را با سامانه راکتی کوتاه برد «رجوم» هدف قرار دادند و تعداد زیادی راکت و موشک با بردهای مختلف را به سوی اهداف مختلفی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به هلاکت ۲ نظامی دیگر این رژیم در غزه اعتراف کرد شمار نظامیان به هلاکت رسیده اشغالگران از صبح امروز (سه‌شنبه) تاکنون به هفت نظامی افزایش یافته است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در یک خبر فوری اذعان کرد شمار کشته‌هایش از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) به ۴۰۸ کشته و از زمان آغاز عملیات زمینی برای اشغال غزه به ۸۴ کشته افزایش یافته است.

گردان‌های شهید عزالدین القسام عصر امروز (سه‌شنبه) همچنین از انهدام پنج خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و هلاکت ۱۰ نظامی آن در غزه خبر داد و اعلام کرد که سه بولدوزر نظامی، یک تانک و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی را در محور شمال شهر خان یونس منهدم کرده است.

گردان‌های القسام با اشاره به اینکه خودروهای نظامی مذکور توسط راکت الیاسین ۱۰۵ هدف قرار گرفته‌اند، تأکید کرد: مجاهدین القسام موفق شدند ۱۰ نظامی صهیونیست را از فاصله صفر در محور شرق شهر خان یونس به هلاکت برسانند.

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام دوشنبه اعلام کرده بود، مجاهدین القسام در ۲۴ ساعت گذشته توانستند ۲۸ خودروی نظامی (شامل تانک، خودروی زرهی و نفربر) را در تمام جبهه‌های درگیری در نوار غزه به طور کامل یا جزئی منهدم کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->