یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها
رئیس‌جمهور در مراسم روز درختکاری و هفته منابع طبیعی:

بهره‌برداری از ۱۲۹۰ هکتار جنگلکاری در اطراف تهران اقدام بسیار ارزشمندی است

  • کد خبر: ۱۹۸۷۲
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
بهره‌برداری از ۱۲۹۰ هکتار جنگلکاری در اطراف تهران اقدام بسیار ارزشمندی است
همزمان با کاشت درخت توسط رییس جمهور، پروژه ۱۲۹۰ هکتار جنگل‌کاری در قالب طرح کمربند سبز پیرامون شهر تهران نیز افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور پس از کاشت نهال در سخنانی با بیان اینکه امسال روز درختکاری و هفته منابع طبیعی با میلاد باسعادت امام جوادالائمه (ع) تقارن یافته است که برای مردم ایران مبارک و فرخنده است، گفت: روز درختکاری فرصت بسیار مناسبی است که هر کسی یک نشانه‌ای را به نام درخت از خود باقی بگذارد و یکی از حسنات می‌تواند درخت و غرس درخت باشد.

دکتر روحانی با بیان اینکه در قرآن و روایات و زمانی که خداوند از جایگاه ابدی یاد می‌کند از درخت و جاری شدن نهر در پای درختان سخن می‌گوید، اظهار داشت: یکی از زیبایی‌هایی که خداوند آن را پسندیده و طبع بشر هم با آن سازگار است حضور در سایه درخت و نهر‌های جاری در پای درختان است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت کاشت درخت و حفظ منابع و مراتع طبیعی اظهار داشت: اینکه امروز در اطراف تهران ۱۲۹۰ هکتار جنگلکاری به بهره برداری می‌رسد، اقدام بسیار ارزشمندی است و همچنین بر اساس گزارشی که شهرداری تهران ارائه کرد تعداد درختان و جنگلکاری در اطراف شهر تهران نسبت به اول انقلاب ۱۶.۵ برابر شده است که آمار بسیار ارزشمندی است البته جمعیت و آلودگی هوا نیز افزایش یافته است که توجه به درختکاری به عنوان مجرای تنفس و ریه‌های جامعه می‌تواند در رفع آلودگی هوا بسیار موثر باشد.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس گزارش شهرداری تهران درختان چنار خیابان ولیعصر که از خیابان‌های زیبای کشور و حتی خاورمیانه محسوب می‌شود، دچار آفت و آسیب شده اند در حال جبران و جایگزینی است و با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته، شرایط درختان این خیابان به سال‌های اولیه انقلاب برمی‌گردد.

رئیس جمهور اضافه کرد: در این خیابان ۱۸ هزار اصل درخت چنار وجود داشت که ۲ هزار درخت دچار آسیب شده که در حال جایگزینی است و با این اقدام تعداد درختان سالم این خیابان به همان رقم سابق برمی‌گردد.

دکتر روحانی در ادامه با بیان اینکه امسال بیش از سال‌های دیگر موضوع سلامت بروز و جلوه‌گری بیشتری در بین مردم پیدا کرده است، گفت: در داستان ویروس کرونا مردم احساس می‌کنند که باید برای حفظ  سلامت خود، فرزندان و افراد جامعه اهمیت زیادی قائل شوند و بی‌تردید یکی از اموری که می‌تواند سلامت جامعه را تامین کند، توجه به حفظ مراتع و درختکاری است و این کار ضمن تامین سلامت، نشاط را هم به دنبال خواهد داشت و روحیه مردم تازه می‌شود.

رئیس جمهور افزود: زمانی که خداوند از بهشت تعریف می‌کند می‌فرماید در بهشت ابتدا چشم لذت می‌برد همچنان که در مشاهده مناظر زیبا نیز قبل از هر چیز لذت چشم حاصل می‌شود.

دکتر روحانی استفاده از درختان مثمر در درختکاری و جنگلکاری را مورد تاکید قرار داد و گفت: برخی از کشور‌های اروپایی در اطراف شهر‌های خود درختان مثمر می‌کارند که با این کار مردم ضمن استفاده از زیبایی‌های درختان از میوه‌های آن نیز بهره می‌برند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امسال بایستی با توجه و اهمیت بیشتری موضوع درختکاری پیگیری شود، اظهار داشت: از مردم خواهش می‌کنم که یکی از مسوولیت‌های خود را کاشت یک یا چند درخت قلمداد کرده و این کار را به عنوان یادگاری از خود در طبیعت باقی بگذارند.

دکتر روحانی با قدردانی از تلاش کشاورزان و فعالان عرصه طبیعت گفت: بر اساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی در دوره دولت تدبیر و امید زراعت چوب در ایران دو برابر افزایش داشته است و این کار ضمن اینکه تنفس طبیعت را آسان می‌کند، سود اقتصادی نیز برای کشاورزان دارد.

رئیس جمهور گفت: توجه به سلامت و زیبایی شهر و نشاط مردم را از وظایف و مسوولیت بزرگ خود می‌دانیم و امیدوارم خداوند کشورمان را از بلیه کرونا هر چه زودتر نجات دهد و ضمن اینکه از تلاش و فداکاری پزشکان، پرستاران و از تمام کسانی که در حوزه سلامت مردم فعالیت می‌کنند تشکر و قدردانی می‌کنم و از مردم نیز که تا امروز با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همکاری کردند، سپاسگزاری کرده و امیدوارم همچنان به این همکاری خود ادامه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->