بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند سریال سرزمین مادری با کیفیت 4K-HDR روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش اولیویا هاسی، ستاره فیلم‌های رومئو و ژولیت و کریسمس سیاه درگذشت آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) «خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) زمان پخش فصل سوم بازی مرکب مشخص شد + خلاصه داستان فیلم کوتاه کُر در راه جشنواره فیلم سولوتورن مجید صالحی با «تاکسیدرمی» در راه فجر چهل و سوم + عکس خون‌آشامی‌ها در رأس گیشه آمریکای شمالی انیمیشن داستان اسباب بازی ۵، در راه سینما تقدیر از بضاعت‌های مشهد، موجب افزایش انگیزه فرهیختگان و رشد مشهد می‌شود
سرخط خبرها

پای خالق بمب اتمی به سینما‌های ژاپن باز شد

  • کد خبر: ۱۹۸۹۴۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
پای خالق بمب اتمی به سینما‌های ژاپن باز شد
مخاطبان ژاپنی سرانجام می‌توانند فیلم زندگی‌نامه «اوپنهایمر»، خالق بمب اتمی را در سینما‌های این کشور تماشا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «اوپنهایمر» در حالی سرانجام مجوز اکران در سینما‌های ژاپن را گرفت که انتقاد‌هایی مبنی بر اینکه این فیلم بمب‌های اتمی هیروشیما و ناکازاکی را بی‌اهمیت جلوه داده است، مظرح شده بود.

کمپانی «Bitters End» پخش کننده فیلم در ژاپن اعلام کرد این فیلم که به بررسی معضل اخلاقی رابرت اوپنهایمر در مورد نقش کلیدی او در اولین حمله هسته‌ای جهان در ۶ اوت ۱۹۴۵ می‌پردازد، در سال ۲۰۲۴ در این کشور آسیایی اکران خواهد شد.

در بیانیه‌ای که در رسانه‌های ژاپنی منتشر شد، این شرکت اعلام کرد موضوع فیلم از اهمیت بالایی برخوردار است و برای ژاپنی‌ها معنای خاصی دارد، بنابراین تصمیم گرفتیم پس از بحث‌ها و ملاحظات مختلف آن را در ژاپن منتشر کنیم.

فیلم سینمایی «اوپنهایمر» در ماه آگوست در کره جنوبی اکران شد و در چین و دیگر بازار‌های آسیایی نیز به روی پرده رفت، اما هیچ تاریخی برای اکران در ژاپن تعیین نشده بود.

«اوپنهایمر» با بازی کیلیان مورفی در نقش پدر بمب هسته‌ای، همچنین توسط گروه‌های ضد هسته‌ای به دلیل ناتوانی در به تصویر کشیدن وحشت واقعی ویرانی بمب‌های هیروشیما و ناکازاکی مورد انتقاد قرار گرفت، اتفاقی که در مجموع حدود ۲۰۰ هزار نفر را به کام مرگ فرستاد.

ویرانی‌هایی که بر دو شهر وارد شد که بسیاری در ایالات متحده معتقدند ژاپن چند روز بعد مجبور به تسلیم شد، در فیلم «اوپنهایمر» به نمایش گذاشته نشده است.

موفقیت تجاری «اوپنهایمر» احتمالا عاملی در تصمیم توزیع کننده ژاپنی برای اکران این فیلم باشد. «اوپنهایمر» از زمان انتشار در ژوئن ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۹۵۰ میلیون دلار در سراسر جهان درآمد داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->