رئیس کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ مرحله دوم، تا پایان خرداد ۱۴۰۴ است | مرحله سوم کالابرگ هم واریز می‌شود؟ جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد + مبلغ وام پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم نهایی شورای رقابت: خودروهای وارداتی از دستورالعمل تنظیم بازار مستثنا شدند پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند! ویدئو| صدور صورت‌حساب الکترونیک برای ۶۰ درصد از مؤدیان برداشت ۴۰۰‌ میلیون دلار از منابع ارزی برای تأمین هزینه‌های حج به‌روزرسانی سامانه ثبت‌نام وام ودیعه مسکن | زمان جدید ثبت‌نام اعلام شد سهم مردم عادی از وام‌های پرداختی بانک‌ها در فروردین ۱۴۰۴ چقدر بوده است؟
سرخط خبرها

آمریکا ۱۳ شخص حقیقی و حقوقی را به بهانه حمایت از یمن تحریم کرد

  • کد خبر: ۱۹۸۹۹۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲
آمریکا ۱۳ شخص حقیقی و حقوقی را به بهانه حمایت از یمن تحریم کرد
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای ادعا کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شبکه پیچیده‌ای از صرافی‌ها و شرکت‌ها در چندین کشور از جمله یمن، ترکیه و سنت کیتس و نویس حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه ۱۳ فرد و نهاد را به بهانه انتقال ده‌ها میلیون دلار ارز به انصارالله یمن از منبع فروش و ارسال کالا‌های ایرانی، تحریم کرد.

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا ادعا کرد که منابع مالی ارائه شده توسط ایران، حملات اخیر انصارالله به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ را ممکن کرده است.

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا به نقل از نلسون آمده است: «حوثی‌ها همچنان از ایران کمک مالی و حمایتی دریافت می‌کنند و نتیجه این حمایت‌ها مشخص است: حملات بی دلیل به زیرساخت‌های غیرنظامی و کشتی‌های تجاری، مختل کردن امنیت دریایی و تهدید تجارت بین المللی.»



پیش از این، شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از مقامات نظامی این کشور اعلام کرد در میان وقوع حملات موشکی اخیر انصارالله یمن، نیروی دریایی آمریکا در حال بررسی تقویت حفاظت از کشتی‌های تجاری در اطراف یک مسیر مهم کشتیرانی دریای سرخ است.

این رسانه آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد: آمریکا در مورد تمهیدات افزایش امنیت در منطقه با اعضای گروه ضربت ترکیبی متشکل از ۳۹ کشور که وظیفه حفاظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ را بر عهده دارد، گفتگو کرده است.

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی گفته‌اند که گفتگو‌ها بر روی احتمال همراهی کشتی‌های فعال در دریای سرخ و از طریق تنگه باب المندب به خلیج عدن متمرکز شده است.



نایب رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز دوشنبه در جمع اعضای شورای آتلانتیک در واشنگتن گفته است که هفت عضو این نیرو پیشنهاد کمک داده اند. مقامات آمریکا از بیان اینکه کدام کشور‌ها پیشقدم شده اند، خودداری کرده اند.

سی ان ان گفت: بحث در مورد تقویت گروه ضربت ترکیبی منعکس کننده نگرانی فزاینده در منطقه نسبت به مداخله انصارالله مورد حمایت ایران در این مسیر مهم است که روزانه میلیون‌ها لیتر نفت از آن می‌گذرد.

نیرو‌های دریایی یمن پیشتر هشدار داده بود که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->