شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انجام درمان‌های اورژانسی در ۳۸ کلینیک دندانپزشکی در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۹۱۷
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳
انجام درمان‌های اورژانسی در ۳۸ کلینیک دندانپزشکی در مشهد
رییس اداره نظارت بر دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به منظور جلوگیری از تجمع بیماران در دندانپزشکی‌ها، ۳۸ کلینیک دندانپزشکی در شهر مشهد نسبت به درمان‌های ضروری دندانپزشکی فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدخسرو شمسیان، از بیماران خواست در شرایط کنونی و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تنها برای درمان های ضروری به کلینیک‌های دندانپزشکی مراجعه نمایند.

 

وی افزود: در این شرایط، کلینیک‌های دندانپزشکی می‌بایستی فقط درمان‌های اورژانسی همچون درد، کشیدن دندان و جراحی را انجام دهند.

 

وی با تاکید بر اینکه بیماران در هنگام مراجعه به کلینیک‌های دندانپزشکی از آوردن همراه خودداری نمایند، تصریح کرد: به کلینیک‌های دندانپزشکی توصیه شده است که در شرایط کنونی بر اساس بخشنامه‌های وزارت بهداشت عمل نمایند.

 

وی در ادامه یادآور شد: در این شرایط کلینیک‌ها باید در ساعت مقرر به بیماران خدمات اورژانس ارائه دهند و درمان‌های تکمیلی را  به زمان دیگری موکول نمایند تا با این اقدامات بتوانیم در پیشگیری از شیوع این بیماری کمک کنیم.

 

رییس اداره نظارت بر دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از جمله اقدامات پیشگیرانه و ضروری، دادن دستکش و دهانشویه به  تمامی مراجعان قبل از انجام اقدامات بالینی است که این اقدام علاوه بر رعایت موازین بهداشتی در کاهش نگرانی بیماران نیز مؤثر است.

 

دکتر شمسیان افزود: مراجعان به کلینیک‌های دندانپزشکی از این اطمینان برخوردار باشند که مراکز نظارتی تمامی فعالیت‌های  کلینیک‌های دندانپزشکی را در  اجرای صحیح و کامل مقررات بهداشتی در هنگام خدمات رسانی به بیماران را به صورت مستمر رصد می کنند.

 

 وی از مراکز مرجع خواست تا در تامین اقلام مورد نیاز بهداشتی و استریل کننده، مراکز دندانپزشکی فعال را در اولویت قرار دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->