آیا صرفا تعطیلی ادارات در رفع ناترازی انرژی موثر است؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ اسفند ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۲۷ میلیون تومان حقوق یک سال کارگران به یک متر خانه هم نمی‌رسد! فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران‌خودرو آغاز شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت هرمتر واحد مسکونی به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است
سرخط خبرها

ظرفیت تولید الکل به ۲۱ هزارلیتر افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۹۹۴۴
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
ظرفیت تولید الکل به ۲۱ هزارلیتر افزایش می‌یابد
معاون اقتصادی استاندار: می‌توانیم روزانه حدود ۲۶ هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده در استان تولید کنیم
مسعود سلطانی - تــــماس‌های مــــکرر تولیــــدکنندگان مواد ضدعفونی کننده با گروه اقتصاد شهرآرا به عادت روزانه مان تبدیل شده بود، تماس‌هایی که حکایت از کمبود الکل و مشکلات توزیع آن در استان داشت. روز گذشته، اما بالاخره پیگیری‌های شهرآرا به نتیجه رسید. علی رسولیان، معاون امور هماهنگی‌های اقتصادی استاندار خراسان رضوی، از افزایش ظرفیت تولید الکل در استان خبر داد. وی به شهرآرا گفت: از امروز ظرفیت تولید الکل در استان از ۱۴ هزار لیتر در روز به ۲۱ هزار لیتر افزایش پیدا خواهد کرد. معاون اقتصادی استاندار ادامه داد: در استان ۲ واحد تولیدکننده الکل داریم. یکی از این کارخانه‌ها که امکان افزایش ظرفیت تولید را دارد تاکنون به دلیل مشکلات محیط زیستی و محدود بودن تصفیه‌خانه‌اش مجوز افزایش تولید الکل را نداشته است. قرار است با تدابیری که اندیشیده شد پساب این کارخانه پس از افزایش تولید به تصفیه‌خانه دیگری منتقل شود. اکنون مجوز‌های لازم برای این‌کار نیز صادر شده است.
رسولیان با اشاره به اینکه فعلا برآوردی از نیاز بازار به موادضدعفونی‌کننده نداریم، تصریح کرد: پیش از این مصرف‌کنندگان اصلی مواد ضدعفونی‌کننده تنها مراکز بهداشتی و درمانی بودند. اکنون، اما به دلیل مبارزه با بیماری کرونا این‌مواد به نیاز روزانه تمام مردم بدل شده است و در تمام خانه‌ها مصرف می‌شود. تقاضای این محصولات در بازار به شدت افزایش پیدا کرده است و فعلا نمی‌توان برآورد دقیقی از نیاز بازار ارائه کرد.

توان تولید روزانه ۵۰ هزار لیتر ضدعفونی‌کننده را داریم
وی با اشاره به اینکه الکل تولیدشده در استان، تنها با حواله دانشگاه علوم‌پزشکی به تولیدکنندگان مواد ضدعفونی‌کننده تحویل داده می‌شود، گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی تنها به کسانی حواله می‌دهد که مجوز تولید ماده ضدعفونی‌کننده را از دانشگاه دریافت کرده‌اند. تا پیش از اتفاقات اخیر و در شرایط عادی، چون الکل مازاد وجود داشت خیلی از شرکت‌ها می‌توانستند نیازشان را از بیرون استان تأمین کنند، اما اکنون هراستانی تنها پاسخ‌گوی نیاز تولیدکنندگان خود است. معاون اقتصادی استاندار ضمن بیان اینکه ظرفیت تولید مواد ضدعفونی‌کننده در استان روزانه ۵۰ هزار لیتر است، گفت: اکنون توان تولید ماده ضدعفونی‌کننده در استان بیش از الکلی است که در اختیار داریم. ازاین‌رو دانشگاه علوم‌پزشکی حواله الکل را به ۱۰ تولید‌کننده‌ای که مجوز تولید را پیش از این از دانشگاه دریافت کرده‌اند می‌دهد. رسولیان تصریح کرد: بسیاری از واحد‌های صنعتی در استان قادر به تولید ماده ضدعفونی‌کننده هستند و ظرفیت خود را افزایش داده‌اند. اکنون روزانه ۱۴ هزار لیتر الکل در اختیار داریم که با آن حدود ۱۸ هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده (۷۵ درصد الکل) تولید می‌شود. از فردا ظرفیت تولید الکل به ۲۱ هزار لیتر در روز افزایش پیدا می‌کند و می‌توانیم روزانه حدود ۲۶ هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده تولید کنیم.

ساماندهی سیستم توزیع مواد ضدعفونی‌کننده
وی افزود: تعدادی از تشکل‌های بخش خصوصی قول همکاری برای تأمین مواد اولیه تولید محصولات ضدعفونی‌کننده را داده‌اند. امیدواریم این‌کار نیز انجام شود تا بتوانیم عرضه و تقاضا را در بازار به تعادل برسانیم.
معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: تا پیش از این فرایند تأمین، توزیع و نظارت بر الکل بر عهده دانشگاه علوم‌پزشکی بوده است. حتی در ستاد تنظیم بازار هم به این موضوع ورود نمی‌کردیم. اکنون با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی به این امر وارد شده‌ایم.
رسولیان افزود: قرار است ۲ شرکت پخش، مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک را بین داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی توزیع کنند. ۱۲ درصد سود برای توزیع‌کنندگان عمده فروش و ۱۵‌درصد هم برای داروخانه‌ها در نظر گرفته شده است. فهرست داروخانه‌ها و واحد‌های عرضه‌کننده نیز به اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت داده شده است تا این‌کار با نظارت کافی انجام شود. این‌سیستم کار خود را از روز سه‌شنبه آغاز کرده است و امیدواریم از این طریق آرامش به بازار تزریق شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->