عارف: تقویت روابط با جمهوری آذربایجان از راهبردی‌ترین سیاست‌های ایران است پزشکیان: معتقد به توافق در داخل و تعامل با دنیا هستیم فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد علت انصراف طیب‌نیا از معاون‌اولی رئیس‌جمهور چه بود؟ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد (۹ مرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: یک مسئول در نظام ولایی وظیفه هدایت و راهبری جامعه را دارد وزیر امور خارجه اردن: در کنار لبنان خواهیم ماند مراسم تحلیف مسعود پزشکیان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد جنگنده‌های اف ۱۶ اوکراین به موشک‌های آمریکایی مجهز می‌شوند اژه ای: رئیس جمهور باید وقف خدمت به مردم باشد + فیلم مسعود پزشکیان به عنوان رئیس چهاردهمین دولت جمهوری اسلامی ایران سوگند یاد کرد + فیلم پزشکیان: اولویت دولت من ارتباط موثر با همسایگان است + فیلم کامل سخنرانی قالیباف در مراسم تحلیف: متعهد می‌شویم دولت را حمایت کنیم آغاز مراسم تحلیف رئیس‌جمهور در مجلس شورای اسلامی وزیر کشور عربستان سعودی وارد تهران شد لغو مصوبات و انتصابات ۲۵ روز اخیر در دولت با دستور پزشکیان(تکذیب شد) پخش زنده مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور ایران + تماشای آنلاین نخست وزیر عراق وارد تهران شد نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شد پزشکیان در دیدار نخست وزیر گرجستان: سیاست خارجی اصلی دولت، تقویت ارتباط با همسایگان است
سرخط خبرها

«کمک‌رسانی فوری به غزه» از سوی سازمان جهانی بهداشت تصویب شد

  • کد خبر: ۱۹۹۵۳۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
«کمک‌رسانی فوری به غزه» از سوی سازمان جهانی بهداشت تصویب شد
هیات اجرایی سازمان جهانی بهداشت در نشست ویژه‌ای که در ژنو برگزار شد، قطعنامه‌ای را با هدف رسیدگی به وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این قطعنامه با اجماع به تصویب رسید. این اولین بار از ۷ اکتبر است که قطعنامه‌ای در مورد جنگ غزه با اجماع در سیستم سازمان ملل تصویب می‌شود.

بر این اساس سازمان جهانی بهداشت کمک‌رسانی «فوری و مستمر» به غزه را خواستار شده است.

هیات عامل این نهاد بهداشت و درمان سازمان ملل که ۳۴ عضو دارد، این قطعنامه را در نشستی اضطراری در ژنو به تصویب رساند که خواستار «گذر فوری، مستمر و بدون مانع کمک‌های انسان‌دوستانه» به غزه شده است.

این قطعنامه را افغانستان، قطر و یمن پیشنهاد کرده بودند. اجازه خروج بیماران و همچنین تهیه و دسترسی به دارو و خدمات و تجهیزات پزشکی از درخواست‌های قطعنامه است.

قطعنامه هم‌چنین از «ویرانی وسیع» در غزه ابراز «نگرانی بسیار عمیق» کرده و خواستار محافظت از غیرنظامیان شده است.

به گزارش سایت سازمان جهانی بهداشت، این سند از همه طرف‌ها می‌خواهد که به تعهدات خود بر اساس قوانین بین‌المللی عمل کنند و مجدداً تأکید می‌کند که همه طرف‌های درگیر در درگیری‌های مسلحانه باید به طور کامل از تعهدات مربوط به آن‌ها تحت قوانین بشردوستانه بین‌المللی مربوط به حمایت از غیرنظامیان در درگیری‌های مسلحانه و پرسنل پزشکی پیروی کنند.

با اینکه آمریکا جمعه قطعنامه آتش‌بس فوری را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد، اما با وجود «ملاحظات جدی» که داشت با این قطعنامه سازمان جهانی بهداشت، موافقت کرد.

سفیر آمریکا گفت: «با وجود ملاحظات جدی و ابراز تاسف از اینکه قطعنامه متوازن نیست، واشنگتن موافقت کرد با این قطعنامه مخالفت نکند.»

پیش از این نشست، تدروس آدانوم گبریسوس، رئیس این سازمان، تأثیر جنگ بر سلامت ساکنان غزه را «فاجعه‌بار» خواند و گفت: «سیستم درمانی غزه به زانو درآمده و در حال فروپاشی است.»

او وضعیت بهداشتی غزه را به شدت مستعد شیوع بیماری‌های عفونی دانست و گفت از ۳۶ بیمارستان اصلی تنها ۱۴ بیمارستان، آن هم تا حدی امکان پذیرش بیمار را دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->