دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو
سرخط خبرها

طرح ملی کنترل کرونا از امروز در سراسر کشور آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۹۵۷
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲
طرح ملی کنترل کرونا از امروز در سراسر کشور آغاز می‌شود
در راستای انتقاد تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طرح ملی کنترل کرونا از امروز در سراسر کشور آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشستی که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر موضوع انعقاد تفاهم‌نامه میان سازمان بسیج مستضعفین و این وزارتخانه برگزار شد، گفت: با همکاری وزارت بهداشت از چند نقطه مشخص طرح ملی را آغاز می‌کنیم و از ظرفیت‌های بسبج در این مسیر استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: همه ظرفیت‌های درمانی بهداشتی و کادرهای تخصصی خود را آماده کردیم که در حجم وسیع و در جغرافیای مورد نظر با هماهنگی کادرهای بهداشت و درمان استانها و تحت نظارت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور این جهاد مقدس را توسعه دهیم.

سعید نمکی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست خاطرنشان کرد: در کل کشور بیش از ۱۷ هزار خانه بهداشت و بیش از ۹ هزار مرکز جامع سلامت در شهرها و روستاها داریم؛ بنا داریم کاری سازمان یافته در این مراکز و پایگاه‌های بسیج آغاز کنیم و از طریق سامانه‌ها و تماس تلفنی با خانواده‌ها، موارد مشکوک به مبتلا را به این مراکز دعوت کنیم.

وی گفت: پس از دعوت، افراد دارای علایم در این مراکز بررسی می‌شوند تا اولا داروها و آموزش‌های لازم را برای مراقبت در منزل دریافت کنند و بعد هم با پیگیری روزمره وضعیتشان بررسی شود.

وزیر بهداشت افزود: این افراد هر روز از طریق سامانه یا تماس تلفنی ارزیابی خواهند شد، اگر بعد از ۳ روز از لحاظ جسمی بهبود نداشتند به بیمارستان‌ها معرفی می‌شوند، یا اگر نیاز بود با حضور تیم درمان، منازل گندزدایی و سایر اعضای خانواده ایزوله می‌شوند.

نمکی اظهار کرد: ارتباط ما با مردم از طریق سامانه و تلفن خواهد بود. همچنین در گلوگاه‌های شهرهایی که دچار شیوع شده اند هم، کنترل خواهیم داشت.

وی گفت: این طرح ابتدا از ۳-۴ نقطه کشور آغاز می‌شود و پس از ۳ روز کار را در سایر استان‌ها توسعه خواهیم داد، امیدواریم با یک همکاری مشترک، خبر خوش مهار کردن بیماری را به مردم اعلام کنیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه «آنچه امروز درباره مدیریت کرونا در کشور داریم از روزهای قبل بسیار سازمان یافته‌تر است»، خاطرنشان کرد: اگر امروز تعداد مبتلایان افزایش یافته، به خاطر افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها در کشور است که در تسریع شناسایی بیماران افزایش یافته است. فاصله مرگ‌ها با موارد ابتلا افزایش یافته و میزان بهبود یافته‌ها نیز حدود ۲۵ درصد مبتلایان است.

نمکی افزود: بنده سال‌ها پیش در بسیج واکسیناسیون کشور با سازمان بسیج مستضعفین همکاری‌های خوبی داشتم و این تجربه را در مبارزه با کرونا تکرار خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->