رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رجبی: قیمت‌گذاری گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی به خراسان رضوی تفويض می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۰۰۴۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
رجبی: قیمت‌گذاری گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی به خراسان رضوی تفويض می‌شود
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: خوشبختانه با ابلاغ بانک مرکزی، بانک کارگشایی این قیمت‌گذاری را در مشهد انجام می‌دهد و موافقت وزارت صمت نیز گرفته شده تا قیمت‌گذاری گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی به استان تفویض شود.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، امیررضا رجبی امروز، ۲۲ آذر‌ماه، در سومین همایش تخصصی معدن با رویکرد بررسی مشکلات و معضلات حقوقی بهره‌برداران معادن استان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت روبه‌رشدی در حوزه معادن چه به لحاظ اکتشافات و چه از نظر استخراج داریم. در دو سال اخیر با تأکید بر حوزه اکتشاف و شناسایی سرمایه‌های ملّی در این حوزه، هم در تعداد پروانه اکتشاف و هم میزان اکتشافات و میزان صدور گواهی کشف رشد خوبی داشتیم.

وی بیان کرد: بهره‌برداران در موضوع معارضان محلی مشکلاتی دارند و تلاش شده با همکاری فرمانداری‌ها، رؤسای شورای تأمین و نیروی انتظامی این مشکلات حل شود. یکی از راه‌های کمک به حل این مشکل، قانون بازگشت ۱۵درصد حقوق دولتی به استان‌هاست. پیش از دو سال گذشته این ۱۵ درصد برنگشته بود و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آن را تخصیص نمی‌داد. با استقرار دولت سیزدهم و تأکید بر اجرای قانون، این ارقام در حال برگشت به استان‌هاست.

رجبی افزود: در تبصره‌های ذیل قانون‌های بودجه سالانه این رقم خرج می‌شود. منبعی شناسایی شده و با این منبع می‌خواهند مشکلات حوزه‌های مختلف را حل کنند به عنوان مثال در سال گذشته تعیین شده بود که کل این ۱۵ درصد به شهرستان محل معدن تخصیص داده شود، در حالی که این منبع باید برای استان باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: این موضوع در سال جاری اصلاح و تعیین شد این ۱۵ درصد به استان با اولویت شهرستان اختصاص پیدا کند. ما در شورای برنامه‌ریزی استان و شورای معادن به این نکته توجه می‌کنیم که اولویت را به شهرستان محل ماده معدنی بدهیم، اما نمی‌توان کل استان را محروم کرد.

وی اضافه کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۲ ذکر شده و برای ۵ واحد درصد از این ۱۵ درصد، مرکز هزینه در نظر گرفته شده؛ یعنی عملاً ۱۰ درصد باقی می‌ماند و ۵ واحد درصد برای موضوع دیگری هزینه می‌شود. از کل حقوق دولتی که به خزانه دولت واریز می‌شود، هیچ رقمی وجود ندارد که وزارت صمت آن را در حوزه اکتشاف کار کند و در استان هیچ ردیفی به نام سرمایه‌گذاری برای اکتشاف نداریم.

رجبی با بیان اینکه واگذاری بار سرمایه‌گذاری در بخش اکتشاف به بخش خصوصی سخت است، عنوان کرد: آنچه که در حوزه زمین‌شناسی و اکتشاف داریم، جمعا عدد قابل توجهی نیست، بنابراین توقع ما این است که به این نکات در بودجه سال آینده توجه شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در حوزه ماشین‌آلات معدنی شرایط به لحاظ موضوعات آیین‌نامه‌ای بسیار ساده شد. توقع ما این بود که ماشین‌آلات با سرعت بیشتری بیاید، اما براساس آمار، شتاب لازم انجام نشده است. بخشی از این موضوع به نرخ ارز برمی‌گردد، اما باید آسیب‌شناسی شود.

وی خاطرنشان کرد: این مشکل را داشتیم که گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی توسط وزارت صمت و طلا و نقره توسط بانک مرکزی قیمت‌گذاری می‌شد. خوشبختانه با ابلاغ بانک مرکزی، بانک کارگشایی این قیمت‌گذاری را در مشهد انجام می‌دهد و موافقت وزارت صمت نیز گرفته شده تا قیمت‌گذاری گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی به استان تفویض شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->