بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

شکایت تجاوز علیه «وارن بیتی» کارگردان معروف به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۲۰۰۶۷۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
شکایت تجاوز علیه «وارن بیتی» کارگردان معروف به کجا رسید؟
شکایت از «وارن بیتی» کارگردان و بازیگر معروف به اتهام تجاوز رد شد.

به گزارش شهرآرانیوز «کریستینا هرش» در نوامبر ۲۰۲۲ علیه این بازیگر و کارگردان شکایت کرده و مدعی شده بود که وارن بیتی در سال ۱۹۷۳ او را مورد تجاوز جنسی قرار داده است.

در این شکایت نامی از وارن بیتی که اکنون ۸۶ سال دارد ذکر نشده است، اما به وضوح به او اشاره شده است. از متهم به عنوان بازیگر و تهیه کننده مشهور یاد شده بود که برای بازی در نقش کلاید در سال ۱۹۶۷ در فیلم «بانی و کلاید» نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

بر اساس این دادخواست، متهم از موقعیت خود به عنوان یک بزرگسال و یک ستاره سینمای هالیوود برای تجاوز به یک کودک استفاده کرده است، اما در نهایت «ادوارد بی مورتون جونیور» قاضی دادگاه عالی بورلی هیلز، این پرونده را رد کرد، به این معنی که نمی‌توان آن را دوباره تشکیل داد.

وارن بیتی هنوز هیچ اظهارنظری در مورد این شکایت نکرده است. او نخستین و تنها سینماگر دنیای سینماست که توانسته در چهار شاخه بازیگری، کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی نامزد جایزه اسکار شود و یک بار هم برای فیلم «سرخ‌ها» اسکار کارگردانی دریافت کرده است.

«هنری وارن بیتی» متولد ۳۰ مارس ۱۹۳۷ در ویرجینیا، پس از تحصیل در مدرسه فن بیان در زادگاهش و همچنین یک سال تحصیل در دانشگاه «نورث وسترن»، از تحصیل انصراف داد و مدتی کارگر ساختمانی بود. سپس به کلاس آموزش بازیگری پیوست، ابتدا نقش‌های کوچکی در تلویزیون ایفا می‌کرد، اما پس از آن با حضور در نمایش‌های تلویزیونی به شهرت رسید.

وارن بیتی بعد‌ها به تئاتر برادوی رفت و پس از آن جذب سینما شد و با ایفای نقش در فیلم «شکوه علفزار» محصول ۱۹۶۱ ساخته «الیا کازان» در سینما مطرح شد.

وی همچنین با ایفای نقش در فیلم مشهور «بانی و کلاید» در سال ۱۹۶۷ ساخته «آرتور پن» که خودش تهیه کننده‌اش نیز بود، به اوج شهرت رسید.

وی در سال ۱۹۷۸ در اثری مشترک فیلم «بهشت می‌تواند منتظر بماند» را کارگردانی کرد که در نگارش فیلم‌نامه آن نیز مشارکت داشت و ضمن همکاری در تهیه این فیلم، نقش اول آن را نیز بازی کرد. این فیلم تبدیل به یکی از موفق‌ترین فیلم‌های او شد؛ چراکه علاوه‌بر فروش قابل توجه در سینما، نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم نیز شد و وارن بیتی نیز در دو بخش بهترین کارگردانی و بازیگری نامزد دریافت جایزه شد.

وی اگرچه در آن سال جایزه اسکار دریافت نکرد، اما سه سال بعد با فیلم «سرخ‌ها» (۱۹۸۱) اسکار بهترین کارگردانی را گرفت که در این فیلم خودش نقش یک خبرنگار آرمان‌گرا را ایفا کرد.

او در سال ۱۹۹۸ نیز کمدی-درام «بول‌ورث» را ساخت که درشاخه بهترین فیلمنامه اقتباسی نامزد کسب جایزه شد و در سال ۲۰۰۸ میلادی نیز نسخه‌ای تلویزیونی و کوتاه از فیلم موفق و پرفروشش «دیک تریسی» را کارگرانی و تهیه‌کنندگی کرد.

«قوانین صدق نمی‌کنند» آخرین اثر وارن بیتی است که در سال ۲۰۱۶ اکران شد و با فروش حدود چهار میلیون دلاری در مقابل هزینه تولید ۲۵ میلیون دلاری، یک شکست بزرگ تجاری بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->