قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

دردسر فروش جدید خودرو‌ها

  • کد خبر: ۲۰۰۹۵۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
دردسر فروش جدید خودرو‌ها
دور جدید واریز وجه خودرو‌های عرضه‌شده در سامانه یکپارچه در حالی آغاز شده که مبالغ درخواستی خودروسازان و همچنین مهلت اندک در نظر گرفته شده برای پرداخت، مشتریان را به دردسر انداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دو خودروساز بزرگ کشور از چندی پیش با ارسال پیامک‌هایی به مشتریان، از آن‌ها خواسته‌اند نسبت به واریز وجه موردنیاز برای تکمیل ثبت‌نام خودرو‌های عرضه‌شده در سامانه یکپارچه، اقدام کنند.

جدا از اینکه خودروسازان محصولات به‌اصطلاح جدید را جایگزین مدل ثبت‌نامی اولیه کرده و شوک قیمتی سنگینی به مشتریان دادند، درخواست مبالغ بالا و مهلت اندک واریز وجه دیگر چالش‌های پیش روی مشتریان برای نهایی کردن ثبت‌نامشان به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، سایپا از ثبت‌نام‌کنندگان اطلس خواسته که ۲۰۰میلیون تومان به عنوان ودیعه واریز کنند. یا مشتریان پژو ۲۰۷ ایران‌خودرو باید ۱۵۰میلیون تومان به عنوان ودیعه بپردازند، خودرویی که مدل ثبت‌نامی اولیه آن ۳۵۰میلیون تومان قیمت داشت، اما ایران‌خودرو با جایگزین کردن مدل ارتقایافته و سقف شیشه‌ای، عملا محصولی ۵۰۰میلیونی را به مشتریان عرضه کرده است.

مجموع این اتفاقات، مشتریان ایران‌خودرو و سایپا را در واریز وجه و تکمیل ثبت‌نام به دردسر انداخته و آن‌ها خواستار تسهیل شرایط هستند تا نوبتشان نسوزد. یکی از درخواست‌های مشتریان این است که ودیعه درخواستی خودروسازان در چند مرحله (حداقل دو مرحله) دریافت شود.

به گفته آنها، تامین مثلا ۲۰۰میلیون تومان برای واریز وجه اولیه، در این شرایط اقتصادی کار سختی است، بنابراین بهتر است خودروسازان شرایطی مانند پرداخت اقساطی را در نظر بگیرند.

مشتریان این را هم می‌گویند که اگر خودروسازان به هر دلیلی امکان قسطی کردن ودیعه را ندارند، حداقل مهلت واریز وجه را افزایش دهند تا آن‌ها زمان بیشتری برای تامین مبالغ درخواستی داشته باشند.

به نظر می‌رسد اگر خودروسازان به‌اصطلاح با مشتریان راه نیایند، موج جدید انصراف از خرید خودرو‌های ثبت‌نامی ایجاد خواهد شد.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->