گزارش تصویری | فصل برداشت انار از باغ‌های شهرستان کاشمر گزارش تصویری | مراسم استقبال از پیکر ۱۳ شهید گمنام دفاع مقدس در مشهد گزارش تصویری | برداشت کیوی گزارش تصویری | مشهدالرضا(ع)، سیاه‌پوش شهادت ام‌الائمه، حضرت زهرا(س) گزارش تصویری | نشست روز جهانی شهرسازی گزارش تصویری | فاز توسعه تصفیه‌خانه شماره دو غرب مشهد (پرکندآباد) (۲۶ آبان ۱۴۰۴) گزارش تصویری | کارخانه تولید رب گوجه فرنگی گزارش تصویری | مسابقات MMA زنان قهرمانی کشور در اراک گزارش تصویری | آیین تجلیل از حسین نخعی شریف، اهدای پلاک افتخار و رونمایی از کتاب «تاریخ فوتبال مشهد» گزارش تصویری | لیگ دسته اول فوتسال | مسابقه بازرگانی دائم پناه و کسری گرمدره گزارش تصویری | اختتامیه بیست‌ودومین اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان حسینی در حرم مطهر رضوی گزارش تصویری | چهاردهمین یادواره سالروز شهادت پدر علم موشکی ایران با حضور محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گزارش تصویری | اقامه نماز باران و استغاثه به درگاه الهی در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۴) گزارش تصویری | لیگ دسته سوم فوتبال | مسابقه پشتیبانی نزاجا و پرواز سیمرغ مازندران گزارش تصویری | مراسم تشییع پیکر «همایون ارشادی» گزارش تصویری | وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه چوب و تولید مبلمان در مشهد گزارش تصویری | آیین افتتاحیه بیست‌ودومین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در حرم مطهر رضوی گزارش تصویری | هفته دوم لیگ برتر بدمینتون مسابقه پرتو نیرو روشنا مشهد - درخشان زنجان گزارش تصویری | افتتاح گذر فرهنگی «پیرغلامان حسینی» گزارش تصویری | لیگ قایقرانی کانوپولو زنان
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۰۱۰۸۸ | ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹ | دریافت تصاویر

کشت و فرآوری توتون در گلستان

کشت و فرآوری گیاه توتون یکی از پرکارترین و سخت ترین فعالیت های کشاورزی است و کشتکاران در تمام فصل های زراعی مستقیم و غیر مستقیم درگیر آن هستند. روستای «تاشته» از توابع مینودشت استان گلستان از جمله مناطقی است که توتون در آن کشت و فرآوری می‌شود. گیاه توتون در این منطقه از طریق نشاء کاری کشت شده و نیاز به تهیه خزانه دارد. تهیه خزانه از اواخر فروردین انجام می شود و بعد از رشد و ریشه زنی نشاها به زمین اصلی انتقال داده و تک تک در جوی ها کشت می‌شود. در فصل رشد چند مرتبه تیشه زنی و وجین علفهای هرز انجام و گیاه در زمین مستقر و همچنین کنترل آفات و بیماری ها نیز در همین مرحله به صورت شیمیایی توسط کشتکاران انجام می‌شود. پس از تغییر رنگ و تشخیص کیفیت برگها به صورت دوره ای جمع آوری و در گرمخانه (آتشخانه) با اصول خاصی خشک و انبار می‌شود. بعد از جمع آوری تمام مزرعه برگهای خشک شده برای جلوگیری از پودر شدن و برای انجام درجه و دسته بندی (بخچه) در نمخانه قرار داره و پس از چند روز درجه بندی شده و پس از کدگذاری (طبق بارنامه دخانیات) برای فروش به کارخانه های دخانیات آماده می‌شود .
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->