روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید هوایی رئیسی از سد چایلی مراوه‌تپه

  • کد خبر: ۲۰۱۴۲۸
  • ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
بازدید هوایی رئیسی از سد چایلی مراوه‌تپه
رئیس جمهور از سد در حال احداث چایلی در شهرستان مراوه‌تپه به صورت هوایی بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،‌ رئیسی در ادامه برنامه‌های روز دوم سفر استانی دولت مردمی به استان گلستان، از سد درحال احداث چایلی در شهرستان مراوه‌تپه به صورت هوایی و به وسیله بالگرد بازدید کرد.

سد چایلی از جمله پروژه‌های نیمه‌تمام به جای مانده برای دولت مردمی است که از سال ۱۳۸۱ مطالعات آن انجام شده اما تا کنون به نتیجه نرسیده است.

با اهتمام دولت مردمی نسبت به تسریع در جبران عقب‌ماندگی‌های زیرساختی این استان شمالی، روند احداث آن شتاب بیشتری گرفته است.

یکی از اقدامات مهم در راستای اجرای این پروژه  که تکمیل آن می‌تواند حجم آبی معادل تمام سدهای موجود در استان را مدیریت کند، جابجای ۶ روستای واقع در کاسه سد با بیش از ۷۰۰ خانوار است که اعتبارات مورد نیاز آن نیز از سوی دولت تخصیص یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->