دولت آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش می‌دهیم «ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم
سرخط خبرها

حماس: رژیم اشغالگر در باتلاق جنگ گیر کرده است

  • کد خبر: ۲۰۱۶۹۲
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۷
حماس: رژیم اشغالگر در باتلاق جنگ گیر کرده است
یکی از رهبران جنبش حماس در سخنانی تاکید کرد که توهمات رژیم صهیونیستی و حامیان آن برای نابود کردن این جنبش و بازوی نظامی آن ناکام مانده و مقاومت امروز توانمندتر از گذشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس و نماینده این جنبش در لبنان در این باره اظهار کرد: رژیم اشغالگر نتوانست هیچ یک از اهداف خود را در جنگ با غزه محقق کند. مجدداً تاکید می‌کنیم که هیچ مذاکره‌ای در مورد اسرای رژیم اشغالگر انجام نخواهد شد مگر پس از پایان تجاوز.

حمدان افزود: اسرای اسرائیلی اینجا رها شده‌اند؛ چراکه بنیامین نتانیاهو این را می‌خواست و من به خانواده‌های آن‌ها می‌گویم که شما باید در مورد سرنوشت فرزندان خود تصمیم بگیرید.

وی با اشاره به توهمات رژیم صهیونیستی درباره امکان نابودی جنبش حماس نیز، گفت: ما تائید می‌کنیم که تهدیدات دشمن و حامیان آن برای از بین بردن گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) کاملاً فروپاشیده است و گردان‌های القسام امروز در میدان جنگ بیش از گذشته توانمند هستند.

حمدان ادامه داد: رژیم اشغالگر در جنگی بدون افق گیر افتاده است، ارتش آن در میدان متحمل خسارات سنگینی شده و افسرانش از میدان نبرد فرار می‌کنند.

حمدان در بخش دیگری از اظهاراتش درباره قطعنامه جمعه شب شورای امنیت مبنی بر افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه نیز تاکید کرد: قطعنامه شماره ۲۷۲۰ شورای امنیت سازمان ملل ضعیف و گامی ناکافی است و پاسخگوی نیاز‌های اهالی غزه نیست؛ چراکه دولت آمریکا تلاش کرد تا این قطعنامه را از محتوای واقعی آن خالی کند.

این رهبر حماس ادامه داد: یکی از وظایف شورای امنیت رساندن کمک به کل نوار غزه و عدم پایبندی به نقشه‌های دشمن است. ما از تلاش‌های کشور‌های عربی که قطعنامه را پیشنهاد کردند و تلاش روسیه برای اعمال اصلاحاتی در آن به منظور پایان یافتن جنگ، قدردانی می‌کنیم.

شورای امنیت سازمان ملل جمعه شب قطعنامه کمک به غزه را به شماره ۲۷۲۰ پس از یک هفته کشمکش با ۱۳ رای مثبت تصویب کرد و آمریکا و روسیه بعنوان دو عضو دائم این شورا به آن رای ممتنع دادند و هیچ یک از ۱۵ عضو شورای امنیت با آن مخالفت نکردند.

آمریکا اعلام کرده بود که از جدیدترین پیش نویس قطعنامه شورای امنیت درباره غزه حمایت می‌کند. در این قطعنامه از درخواست "آتش بس موقت" خودداری شده است.

قطعنامه تصویب شده شورای امنیت از همه طرف‌ها می‌خواهد که «ارسال فوری، ایمن و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به صورت انبوه» را به طور مستقیم به غیرنظامیان فلسطینی تسهیل و امکان‌پذیر کنند و به رژیم اسرائیل نیز امکان می‌دهد بر ارسال کمک‌ها به غزه کنترل داشته باشد.

این قطعنامه همچنین از طرف‌ها می‌خواهد «شرایط را برای توقف پایدار خصومت‌ها ایجاد کنند.»

نسخه اولیه خواستار توقف جنگ بود و پیش نویس دوم خواستار «تعلیق» جنگ برای ارائه کمک بود که توسط آمریکا وتو شد.

از دیگر بند‌های این قطعنامه آن است که «استفاده از تمام مسیر‌های موجود به سراسر نوار غزه» برای ارسال کمک‌ها تسهیل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->