آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

سخنگوی حزب اعتماد ملّی، آرایش انتخاباتی این حزب در انتخابات ۱۴۰۲ را تشریح کرد

  • کد خبر: ۲۰۲۰۳۰
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
سخنگوی حزب اعتماد ملّی، آرایش انتخاباتی این حزب در انتخابات ۱۴۰۲ را تشریح کرد
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: اگر به جمع‌بندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رای‌آوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به فهرست مشترکی برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق جوادی‌حصار درباره برنامه حزب متبوعش در انتخابات پیش روی مجلس، گفت: از آنجا که اکثر اشخاصی عضو شورای مرکزی یا شورا‌های مناطق اعتماد ملی ثبت‌نام نکردند و یا از فیلتر هیئت‌های اجرایی عبور نکردند، هنوز به لیستی که رضایت‌بخش ما باشد نرسیده‌ایم، اما امکان آن منتفی نیست. اگر به جمع‌بندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رأی‌آوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به لیست مشترکی برسیم.

وی افزود: با همه این حرف‌ها بنای ما بر این بود که در انتخابات شرکت کنیم و امیدواریم با شرایط مناسب و رقابت شایسته حضور فعال داشته باشیم.

سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه هنوز به تصمیم قطعی برای ارائه لیستی که واجد مختصات لازم برای رقابت باشد نرسیده‌ایم، اظهار کرد: تلاش و همفکری با دیگر احزاب نیز ادامه دارد و امیدوارم نتایج اعلامی بعدی توسط وزارت کشور لیست نیرو‌های مورد نظر ما را تامین کند. اگر به لیست برسیم حتما اعلام خواهیم کرد.

جوادی‌حصار درپاسخ به این پرسش که ستاد انتخاباتی حزب تشکیل نشده است؟ گفت: ستاد انتخاباتی حزب هنوز به معنای مصطلح آن تشکیل نشده، اما همه جلساتی که ما داریم پیرامون موضوعات انتخابات است و درباره موضوعات مربوط به انتخاب صحبت می‌کنیم.

وی همچنین درباره برنامه حزب برای انتخابات خبرگان رهبری، افزود: انتخابات خبرگان رهبری فعلا اولویت حزب نیست و مجلس اولویت اول ما است. در مورد خبرگان رهبری فعلا فکر می‌کنیم که ببینیم مجموعه همفکران ما در تهران از جمله مجمع روحانیون مبارز، مجمع مدرسین و محققین به چه جمع‌بندی می‌رسند، اگر آن‌ها جمع‌بندی ارائه کردند ما حتما از آن جمع‌بندی حمایت می‌کنیم.

سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره حمایت حزب اعتماد ملی از حسن روحانی در انتخابات خبرگان گفت: احتمال حمایت ما از او بسیار زیاد است.

انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود. ثبت‌نام در این دوره برای اولین بار و به ابتکار دولت سیزدهم به صورت کاملا الکترونیک برگزار شد و تمامی داوطلبان، توانستند نام‌نویسی خود را به صورت الکترونیکی قطعی کنند.

در این دوره، به منظور شفافیت مالی که در قانون انتخابات بر آن تاکید شده است، داوطلبان حتما باید یک شماره حساب غیرتجاری در سامانه بارگذاری کنند که الزاماً از این شماره حساب برای هزینه‌های انتخاباتی استفاده شود.

براساس جدول زمانبندی انتخابات مجلس دوازهم، هیئت‌های اجرایی، صلاحیت داوطلبان را بررسی و پس از آن، از ۱۹ آبان تا ۲۰ آبان، مراتب عدم تایید یا عدم احراز توسط فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه، به داوطلبان ابلاغ شد. داوطلبانی که نسبت به نتایج اعلام شده اعتراض داشتند، اعتراض خود را با به هیئت‌های نظارت اعلام و نتایج نهایی ۱۵ دی ماه به آن‌ها اعلام می‌شود.

رهبر معظم انقلاب نیز دوم دی ماه در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم پرافتخار استان‌های خوزستان و کرمان، انتخابات ۱۱ اسفند را بسیار مهم، تعیین‌کننده و زمینه‌ساز تحول خواندند و با تبیین اهمیت مجلس شورای اسلامی در حل مشکلات موجود و تعیین مسیر حرکت کشور، تأکید کردند: ملت خود را برای برگزاری انتخابات به بهترین شکل یعنی همراه با ۴ خصوصیت «مشارکت قوی و پرشور، رقابت واقعی جناح‌ها و دیدگاه‌های مختلف، سلامت حقیقی و امنیت کامل» آماده کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین اهمیت اصل و منطق انتخابات در جمهوری اسلامی، گفتند: جمهوریت و اسلامیت نظام هر دو به انتخابات وابسته است؛ چرا که تحقق جمهوریت و مردم‌سالاری و حاکمیت مردم در اداره کشور هیچ راهی جز برگزاری انتخابات ندارد و با انتخابات است که، ولی فقیه از طریق منتخبان ملت در مجلس خبرگان تعیین می‌شود؛ ضمن اینکه نمایندگان مجلس هم باید طبق مقررات و معارف اسلامی، قوانین را مصوب کنند.

ایشان «نبود انتخابات» را موجب برقراری دیکتاتوری یا «هرج و مرج و ناامنی و اغتشاش» خواندند و با انتقاد از کسانی که به اشکال مختلف مردم را از حضور در انتخابات دلسرد می‌کنند، گفتند: انتخابات تنها مسیر صحیح و حقیقی است که می‌تواند حاکمیت ملی مردم را تأمین کند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به صورت همزمان در ۱۱ اسفند امسال برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->