حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

۱۸ درصد جمعیت خراسان رضوی فشارخون بالا دارند

  • کد خبر: ۲۰۲۰۶۸
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
۱۸ درصد جمعیت خراسان رضوی فشارخون بالا دارند
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۱۸ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال زیر پپوشش این دانشگاه در خراسان رضوی که در قالب «پویش ملی سلامت» غربالگری شده‌اند، مبتلا به فشار خون بالا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا قربان‌زاده با بیان اینکه «پویش ملّی سلامت» از ۲۰ آبان ماه امسال در سراسر کشور آغاز شده است و تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد، افزود: کل جمعیت گروه هدف در این پویش حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هستند که تاکنون ۲۲ درصد معادل ۷۴۵ هزار نفر از آنان به لحاظ دیابت و فشار خون بالا غربالگری شده‌اند.

وی بیان کرد: ۵۸ درصد افراد غربالگری شده در قالب این پویش زن و ۴۲ درصد مرد بوده اند.

به گفته وی، حدود ۱۳۵ هزار نفر از افراد غربالگری شده در این پویش سابقه فشار خون داشته یا مشکوک به فشار خون بالا بوده‌اند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بانوان بیشترین بیماران دارای فشار خون بالا شناسایی شده اند، گفت: در این پویش ۸۶ هزار زن و ۴۸ هزار مرد دارای سابقه فشار خون یا مشکوک به فشار خون بالا شناسایی شده‌اند.

۱۵ درصد افراد غربالگری شده قند خون بالا دارند

وی در ادامه اظهار کرد: همچنین از میان گروه هدف غربالگری شده در جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حدود ۱۵ درصد مبتلا به دیابت و یا مشکوک به دیابت هستند، در این راستا بیش از ۶۴ هزار نفر قند خون بالا با سابقه دیابت، ۶ هزار و ۵۰۰ نفر دارای قند خون بالا بدون سابقه دیابت (مشکوک به دیابت) و ۴۰ هزار نفر پیش دیابت (پره دیابت) شناسایی شدند.

قربان زاده با بیان اینکه تاکنون شمار بانوان مبتلا به دیابت از مردان در بین افراد غربالگری شده بیشتر است، ادامه داد: حدود ۴۶ هزار زن و حدود ۲۵ هزار مرد دارای قند خون بالا با سابقه دیابت یا دارای قند خون بالا بدون سابقه دیابت (مشکوک به دیابت) هستند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: جایگاه این دانشگاه با زحمات کارکنان پرتلاش در حوزه بهداشت، اطلاع‌رسانی، مشارکت و هم‌افزایی با ادارات، شبکه‌های بهداشت و درمان، در بین ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور از نظر تعداد جمعیت غربالگری شده رتبه دهم را دارا است.

وی ادامه داد: بیماران دیابتی و فشار خون شناسایی شده در این پویش اگر پرونده فعال بهداشتی نداشته باشند به مراکز سلامت و مراکز درمانی ارجاع داده می‌شوند.

دکتر قربان‌زاده انجام چنین پویش‌هایی را در تشخیص زودرس بیماری‌های مختلف موثر دانست و افزود: فشارخون بالا و دیابت، منشا بسیاری از بیماری‌های دیگر هستند که با انجام چنین طرح‌هایی می‌توان، افرادی که از بیماری خود اطلاع ندارند را آگاه کرد و تحت مراقبت قرار داد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و نیشابور و دانشکده پزشکی تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->