قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خراسان رضوی از صادرات گل کریسمس به ترکمنستان باز ماند

  • کد خبر: ۲۰۲۵۴۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
خراسان رضوی از صادرات گل کریسمس به ترکمنستان باز ماند
رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه خراسان رضوی گفت: ورود دلال به بازار صادراتی و عرضه گل بی‌کیفیت منجر به از بین رفتن این ظرفیت استان شد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

مهدی سمنگانی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره تصریح کرد: سال گذشته برای شب ژانویه، ۱۶ ماشین از استان خراسان رضوی به مقصد ترکمنستان، گل صادر شد. اما امسال حتی دو ماشین صادرات گل از استان صورت نگرفت.

به گفته وی، متأسفانه وجود دلال در همه بازار‌ها همین نقش را ایفا کرده و تولیدکننده در همه بخش‌ها از این موضوع ضربه خورده است و با صادرات محصول بی‌کیفیت و تقلبی مشتری از این بازار خارج و به آن بی‌اعتماد می‌شود.

مشهد؛ فاقد بارانداز صادراتی گل و گیاه

رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه در خراسان رضوی یادآورشد: استان خراسان رضوی با توجه به همجواری با برخی کشورها مثل ترکمنستان ظرفیت صادراتی بالایی دارد، اما علی‌رغم قول‌های زیاد مسئولان مبنی بر ایجاد پایانه صادراتی که بستری برای فروش گل و گیاه به کشور‌های همسایه باشد این امر تحقق نیفتاده است.

وی افزود: به عبارتی مشکل اساسی مشهد در بحث گل و گیاه و محصولات گلخانه‌ای، نبود بارانداز صادراتی در این شهر است. ما امکان صادرات محصولی مثل خیار و گوجه گلخانه‌ای را داریم، اما به دلیل نبود زیرساخت‌های صادراتی این فرصت را از دست داده‌ایم.

سمنگانی یادآورشد: صادرات غیررسمی ما از صادرات رسمی به دلیل نقش پرررنگ دلال‌ها بیشتر است و این امر باعث شده با صادرات گل و گیاه بی‌کیفیت این بازار را به مرور از دست بدهیم.

سهم ۲۳ درصدی خراسان رضوی از بازار گل ایران در گذشته

این فعال حوزه گل و گیاه در مشهد تصریح کرد: در دو سال گذشته یکی از بزرگ‌ترین صادرکننده‌های گل در ایران بوده‌ایم و ۲۳ درصد گل ایران از استان خراسان رضوی صادر می‌شد، اما متأسفانه با از بین رفتن این ظرفیت‌ها و بی‌توجهی به ظرفیت‌های استان این فرصت نصیب دلالان در این بازار شده است و با صادرات گل بی‌کیفیت این بازار که برای جذب آن زحمت کشیده بودیم از بین رفت.

رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه در خراسان رضوی اضافه کرد: صادرات گل دپوشده و  بی‌کیفیت از شهر‌های دیگر به اسم گل مشهد باعث شده ۷۰ درصد بازار صادراتی گل ترکمنستان را در مشهد از دست بدهیم.

بی اعتباری گل مشهد با ورود دلال‌ها به این بازار

وی تأکید کرد: ورود دلال‌ها به بازار صادراتی باعث شد اعتبار گل مشهد در بازار‌های هدف و زحمات ۱۵ساله تولیدکننده مشهدی برای جذب بازار ترکمنستان از بین برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->