توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حذف نام ترامپ از برگه‌های رأی ایالت «مِین»

  • کد خبر: ۲۰۲۷۹۳
  • ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
حذف نام ترامپ از برگه‌های رأی ایالت «مِین»
مقام ارشد انتخاباتی ایالت مین آمریکا، ساکن پیشین کاخ سفید را از حضور در انتخابات مقدماتی این ایالت محروم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «شِنا بِلوز» وزیر امور داخلی ایالت مین بامداد جمعه اعلام کرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا نمی‌تواند در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در این ایالت شرکت کند.

پس از کلرادو، مین دومین ایالتی است که حضور ترامپ در انتخابات را به چالش می‌کشد. ترامپ در بیش از ۳۰ ایالت با چالش‌هایی مشابه مواجه است، اما بسیاری از این پرونده‌ها مورد پذیرش دادگاه‌ها واقع نشده‌اند. در نهایت، سرنوشت ترامپ و حضور یا غیبت او در برگه‌های رأی هر ایالت در دست قضات دادگاه عالی آن ایالت خواهد بود.

مقام دموکرات مین با استناد به متمم ۱۴ قانون اساسی آمریکا که درباره «منع شورش‌گر» است، می‌گوید نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان در انتخابات سال آتی به دلیل تحریک به شورش و ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و همچنین درخواست از هوادارانش برای حمله به کنگره آمریکا حق شرکت در انتخابات در این ایالت را ندارد.

وبگاه شبکه سی‌ان‌ان نوشت تصمیم بلوز می‌تواند برای تجدیدنظر به دادگاه ایالتی برود و ترامپ مطمئنا آن را به چالش خواهد کشید.

کمپین انتخاباتی ترامپ نیز بلافاصله پس از انتشار این خبر، آن را «سرقت انتخابات» خواند و اعلام کرد به این حکم اعتراض می‌کند.

پیش از این، دبیرکل ایالت کلرادو اعلام کرده بود برخلاف رأی دادگاه عالی این ایالت، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا تا پنجم ژانویه و زمان صدور تایید اسامی نامزدها، می‌تواند در انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه در کلرادو شرکت کند.

این در حالی است که ۱۹ دسامبر دادگاه عالی ایالت کلرادو اعلام کرد نام ترامپ نباید در این ایالت روی برگه‌های رای بیاید، زیرا اقدامات او در وقایع ششم ژانویه ۲۰۲۱ و حمله هوادارانش به گنگره، مصداق شورش است.

روز چهارشنبه گذشته هم دادگاه عالی ایالت میشیگان اعلام کرد ترامپ می‌تواند در انتخابات درون‌حزبی این ایالت شرکت کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->