اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

طرح ژاپن برای ایجاد ایستگاه‌های معلق شبکه ۵G در آسمان

  • کد خبر: ۲۰۳۵۵۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
طرح ژاپن برای ایجاد ایستگاه‌های معلق شبکه ۵G در آسمان
صنعت مخابرات ژاپن قصد دارد در سال ۲۰۲۵ فناوری ایستگاه‌های هوایی شبکه ۵G را راه‌اندازی کند.

به گزارش شهرآرانیوز -  این فناوری HAPS یا «ایستگاه‌های ارتفاع بالا» نام دارد. فناوری HAPS با استفاده از وسایل نقلیه بدون سرنشین در استراتوسفر زمین به پرواز درخواهد آمد و به صورت گسترده شبکه ۵G را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

براساس گزارش Nikkei Asia، همانند استارلینک، فناوری HAPS نیز می‌تواند خدمات شبکه را با استفاده از پهپاد‌های خورشیدی که در ارتفاعات ۱۸-۲۵ کیلومتری پرواز می‌کنند، ارائه دهد. انتظار می‌رود پوشش تنها یکی از این ماژول‌ها ۲۰۰ کیلومتر باشد. در این فناوری، فرکانس‌های ۱.۷ گیگاهرتز، ۲ گیگاهرتز و ۲.۶ گیگاهرتز مورد استفاده قرار خواهند گرفت. علاوه‌براین، باند ۷۰۰ تا ۹۰۰ مگاهرتز برای بهبود خدمات تلفن همراه در اروپا، آمریکا، آفریقا و برخی مناطق آسیا استفاده خواهد شد.

طی چند سال گذشته، کشور‌ها به دنبال راه‌اندازی شبکه‌های ۵G به‌عنوان سریع‌ترین اتصال بی‌سیم موجود بوده‌اند. چین با نصب بیش از سه میلیون ایستگاه زمینی رکوردی را در این حوزه ثبت کرده و از بازار ایالات متحده نیز جلو زده است.

از سویی، جهان بیش از پنج میلیارد کاربر اینترنت دارد؛ اما اتصال و خدمات اینترنت در برخی از نقاط ضعیف است. برای مثال، در برخی نقاط آفریقا تنها ۲۴ درصد از جمعیت به اینترنت دسترسی دارند. در این نقاط نمی‌توان ایستگاه‌های زمینی نصب کرد و اینجاست که فناوری HAPS به‌عنوان راه‌حلی خلاقانه عمل می‌کند.

شرکت‌های مخابراتی مانند NTT ژاپن قرار است از HAPS به عنوان یک راه‌حل نسل بعدی برای این مشکل استفاده کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->