دسترسی نمایندگان مجلس به تلفن همراه ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه
سرخط خبرها

آمریکا برای حاکم بعدی نوار غزه چه کسی را مد نظر دارد؟

  • کد خبر: ۲۰۳۷۴۲
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
آمریکا برای حاکم بعدی نوار غزه چه کسی را مد نظر دارد؟
علیرغم ناکامی های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، آمریکا و اسرائیل با همکاری تشکیلات خودگردان فلسطینی به دنبال تعیین تکلیف آینده سیاسی نوار غزه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز «تشکیلات خودگردان فلسطین نباید پشتِ تانک‌های اسرائیلی وارد نوار غزه شود». سلام فیاض نخست وزیر پیشین فلسطین (بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳) این اظهارت را در مخالفت با پیشنهاد‌های آمریکا و مقامات فلسطینی به او برای اداره نوار غزه بعد از پایان جنگ مطرح کرده است.

جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه تا کنون دست کم ۲۲ هزار کشته، بیش از ۵۰ هزار مجروح برجا گذاشته است و از جمعیت ۲ میلیون نفری آن بیش از ۱.۵ میلیون نفر طبق آمار آژانس‌های سازمان ملل آواره و بی خانمان شده‌اند.

سلام فیاض در حال حاضر در آمریکا زندگی می‌کند و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون است. گفته می‌شود او علاوه بر غرب با مقامات اسرائیلی نیز روابط خوبی دارد.

تلاش رئیس تشکیلات خودگردان، محمود عباس و کشور‌های غربی برای اداره نوار غزه توسط تشکیلات خودگردان درحالیست که طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات سیاسی و نظرسنجی فلسطین (PSR) در کرانه باختری و نوار غزه، بیش از ۶۰ درصد فلسطینی‌ها خواستار انحلال تشکیلات خودگردان هستند و اغلب مردم همچنان حماس را برای اداره نوار غزه مناسب می‌دانند.

پایگاه خبری آکسیوس پیش‌تر به نقل از یکی از مقام‌های دولت آمریکا با بیان اینکه واشنگتن از تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته تا پس از حماس در حکومت غزه نقش داشته باشند، نوشت: نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو قبلاً این ایده را رد کرده بود، اما در هفته‌های اخیر، شروع به صحبت با همتایان آمریکایی خود در مورد آنچه که آن‌ها "تشکیلات خودگردان اصلاح‌شده فلسطین" می‌نامند، کرده‌اند.

سلام فیاض این پیشنهاد که حاکم بعدی نوار غزه باشد را رد کرده و گفته که «حماس از بین رفتنی نیست و این را اسرائیلی‌ها هم خوب می‌دانند..»

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->