اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

۵۸ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی تحت پوشش کمیته امداد هستند

  • کد خبر: ۲۰۴۱۰۱
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
۵۸ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی تحت پوشش کمیته امداد هستند
معاون فرهنگی کمیته امداد استان گفت: ۵۸‌هزار دانش‌آموز در سطح استان از خدمات کمیته امداد استفاده می‌کنند و ۵۷‌هزار بسته تحصیلی در مهر و آبان تقدیم دانش‌آموزان زیرپوشش کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: درزمینه اقدامات فرهنگی، طبق آمار از ۱۱‌هزار مدرسه، ۷۷۰۰ مدرسه امام جماعت روحانی دارند. در حوزه تبلیغی نیز با توجه به درخواست‌ها در سامانه جامع وزارت آموزش‌وپرورش، اعزام مُبلغ به مدارس انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی صاحبقرانی در نشست «قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر خراسان رضوی» افزود: از دیگراقدامات انجام‌شده می‌توان به طرح سفیر درراستای جهاد تبیین و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای اشاره کرد. در موضوع هیئت‌های مذهبی نیز اقداماتی انجام شده است که هر مدرسه یک هیئت مذهبی داشته باشد.

همه نهاد‌ها و ظرفیت‌ها پای‌کار بیایند

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی و رئیس این قرارگاه نیز با اشاره به اینکه در خراسان رضوی، با یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز و حدود ۱۰‌هزار مدرسه، با گستردگی زیادی رو‌به‌رو هستیم، بیان کرد: نیاز داریم همه نهاد‌ها دراین‌زمینه پای‌کار باشند تا در این قرارگاه از همه ظرفیت‌های نهاد‌ها و ارگان‌ها بهره ببریم.

سیدامیر شوشتری با تأکید بر اینکه اصل موضوع نهادها، مسائل زیربنایی است که باید انجام شود، افزود: نهاد‌ها هر اندازه ظرفیت، راهکار و پیشنهاد و ایده‌ای دارند، پای‌کار بیاورند و مطرح کنند تا بتوانیم وظایف خود را در قبال دانش‌آموزان عملیاتی کنیم؛ به‌ویژه اینکه هر روز با توجه به شرایط زمان و پیشرفت تکنولوژی، خاستگاه‌ها و نیاز‌های این نسل متفاوت می‌شود.

امضای تفاهم با ۳۷ دستگاه تا بهمن

دبیر و جانشین این قرارگاه نیز در این جلسه به تشریح روند اجرایی این قرارگاه پرداخت و گفت: این قرارگاه شامل کارگروه‌های تخصصی بازمانده از تحصیل، توانمندسازی و کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی، عمران و آبادانی، ظرفیت‌شناسی و مردمی‌سازی، حمایت و منزلت، توسعه و تحول اجتماع‌محور ۲۰۲۰ محله، تولید و نیز توسعه و مهارت، رصد و برنامه‌ریزی منابع انسانی است.

محمدتقی فخریان با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه‌هایی در‌این‌زمینه با دستگاه‌های اجرایی تنظیم شده است، بیان کرد: در این جلسه با چهار دستگاه اجرایی تفاهم‌نامه‌هایی رد‌وبدل خواهد شد و پیش‌بینی شده با ۳۷ دستگاه دیگر نیز تا قبل از ۲۲‌بهمن این تفاهم‌نامه‌ها امضا شود.

برای تحول در تعلیم و تربیت، همه پای‌کار باشیم

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این نشست گفت: مجموعه شهرداری مشهد از ابتدا در این موضوع با اداره آموزش‌وپرورش و دانشگاه امام‌حسین (ع) همراه بود و امیدواریم در اجرا نیز بتوانیم به بهترین شکل مطابق تعهداتی که داده شده است، پشتیبانی کنیم. یوسف اسماعیل‌زاده ادامه داد: امیدواریم این طرح بتواند در اجرا نیز به‌گونه‌ای دنبال شود که همه دستگاه‌ها بتوانند خدمات و دستاورد‌های خود را ملموس به جوانان ارائه کنند و فضایی سازنده را برای دانش‌آموزان در آینده رقم بزنیم.

معاون فرهنگی کمیته امداد استان نیز گفت: ۵۸‌هزار دانش‌آموز در سطح استان از خدمات کمیته امداد استفاده می‌کنند و ۵۷‌هزار بسته تحصیلی در مهر و آبان تقدیم دانش‌آموزان زیرپوشش کردیم.

محمد افشارنیا افزود: در بحث عدالت آموزشی به ۳ هزارو ۵۰۰ دانش‌آموز محروم در مؤسسات آموزشی با حمایت‌های کمیته امداد به‌صورت رایگان خدمات ارائه شده است. ۱۴۰۰ نفر از دانش‌آموزان محروم در قالب طرح مدارس همدل که شامل مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی است، به‌صورت رایگان دانش‌آموزان مستعد محروم را ثبت‌نام کرده‌اند و نزدیک به ۲۰‌میلیارد تومان هم به دانش‌آموزان محروم زیرپوشش کمک شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->