به گزارش شهرآرانیوز مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: درزمینه اقدامات فرهنگی، طبق آمار از ۱۱هزار مدرسه، ۷۷۰۰ مدرسه امام جماعت روحانی دارند. در حوزه تبلیغی نیز با توجه به درخواستها در سامانه جامع وزارت آموزشوپرورش، اعزام مُبلغ به مدارس انجام میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین هادی صاحبقرانی در نشست «قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر خراسان رضوی» افزود: از دیگراقدامات انجامشده میتوان به طرح سفیر درراستای جهاد تبیین و استفاده از ظرفیتهای رسانهای اشاره کرد. در موضوع هیئتهای مذهبی نیز اقداماتی انجام شده است که هر مدرسه یک هیئت مذهبی داشته باشد.
مدیرکل آموزشوپرورش خراسان رضوی و رئیس این قرارگاه نیز با اشاره به اینکه در خراسان رضوی، با یکمیلیون و ۵۰۰ هزار دانشآموز و حدود ۱۰هزار مدرسه، با گستردگی زیادی روبهرو هستیم، بیان کرد: نیاز داریم همه نهادها دراینزمینه پایکار باشند تا در این قرارگاه از همه ظرفیتهای نهادها و ارگانها بهره ببریم.
سیدامیر شوشتری با تأکید بر اینکه اصل موضوع نهادها، مسائل زیربنایی است که باید انجام شود، افزود: نهادها هر اندازه ظرفیت، راهکار و پیشنهاد و ایدهای دارند، پایکار بیاورند و مطرح کنند تا بتوانیم وظایف خود را در قبال دانشآموزان عملیاتی کنیم؛ بهویژه اینکه هر روز با توجه به شرایط زمان و پیشرفت تکنولوژی، خاستگاهها و نیازهای این نسل متفاوت میشود.
دبیر و جانشین این قرارگاه نیز در این جلسه به تشریح روند اجرایی این قرارگاه پرداخت و گفت: این قرارگاه شامل کارگروههای تخصصی بازمانده از تحصیل، توانمندسازی و کیفیتبخشی آموزشی و پرورشی، عمران و آبادانی، ظرفیتشناسی و مردمیسازی، حمایت و منزلت، توسعه و تحول اجتماعمحور ۲۰۲۰ محله، تولید و نیز توسعه و مهارت، رصد و برنامهریزی منابع انسانی است.
محمدتقی فخریان با اشاره به اینکه تفاهمنامههایی دراینزمینه با دستگاههای اجرایی تنظیم شده است، بیان کرد: در این جلسه با چهار دستگاه اجرایی تفاهمنامههایی ردوبدل خواهد شد و پیشبینی شده با ۳۷ دستگاه دیگر نیز تا قبل از ۲۲بهمن این تفاهمنامهها امضا شود.
معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این نشست گفت: مجموعه شهرداری مشهد از ابتدا در این موضوع با اداره آموزشوپرورش و دانشگاه امامحسین (ع) همراه بود و امیدواریم در اجرا نیز بتوانیم به بهترین شکل مطابق تعهداتی که داده شده است، پشتیبانی کنیم. یوسف اسماعیلزاده ادامه داد: امیدواریم این طرح بتواند در اجرا نیز بهگونهای دنبال شود که همه دستگاهها بتوانند خدمات و دستاوردهای خود را ملموس به جوانان ارائه کنند و فضایی سازنده را برای دانشآموزان در آینده رقم بزنیم.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان نیز گفت: ۵۸هزار دانشآموز در سطح استان از خدمات کمیته امداد استفاده میکنند و ۵۷هزار بسته تحصیلی در مهر و آبان تقدیم دانشآموزان زیرپوشش کردیم.
محمد افشارنیا افزود: در بحث عدالت آموزشی به ۳ هزارو ۵۰۰ دانشآموز محروم در مؤسسات آموزشی با حمایتهای کمیته امداد بهصورت رایگان خدمات ارائه شده است. ۱۴۰۰ نفر از دانشآموزان محروم در قالب طرح مدارس همدل که شامل مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی است، بهصورت رایگان دانشآموزان مستعد محروم را ثبتنام کردهاند و نزدیک به ۲۰میلیارد تومان هم به دانشآموزان محروم زیرپوشش کمک شده است.