تماس تلفنی هنیه باالعامری | تقدیر حماس ازمقاومت عراق درحمایت ازغزه اتحادیه اروپا به ماموریت نظامی خود در مالی پایان می‌دهد درگیری خانواده‌های اسرای صهیونیست با نیروهای پلیس در تل آویو آمریکا:حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم | ارسال بمب به اسرائیل را کوتاه مدت متوقف کرده ایم حمله رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه سه شهید و ۱۶ زخمی برجای گذاشت + فیلم (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهادت ۳ مبارز گردان‌های قدس در جنوب لبنان واکنش سوریه به حمله احتمالی اسرائیل به رفح ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی شهادت و زخمی‌شدن چندین فلسطینی در حملات جدید رژیم صهیونیستی سازمان جهانی بهداشت: رفح را ترک نمی کنیم | اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد واکنش حماس به کشف یک گور دسته جمعی دیگر در بیمارستان الشفا غزه اوکراین از زندانیان به عنوان نیروی جنگی استفاده می‌کند محمد اسلامی: منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است حمله ترکیبی حزب‌الله لبنان به موضع صهیونیستی «المالکیه» (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تابستان داغی خواهیم داشت حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به دو مقر ارتش اسرائیل جنایت جدید صهیونیست‌ها؛ کشف سومین گور جمعی در بیمارستان الشفا ارتش روسیه دو روستای دیگر را در اوکراین تصرف کرد
سرخط خبرها

۳هزار سرباز اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند

  • کد خبر: ۲۰۴۱۹۰
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
۳هزار سرباز اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» روز چهارشنبه به نقل از منابعی در ارتش اشغالگر صهیونیستی نوشت که حدود ۳۰۰۰ سرباز اسرائیلی در نیرو‌های عادی و ذخیره از آغاز جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند و ۹۰ نفر هم به دلیل مشکلات روحی از خدمت نظامی معاف شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی منابع به این روزنامه گفتند که اکثر سربازان در چهار هفته نخست جنگ غزه و پیش از آغاز حمله زمینی، برای درمان مراجعه کردند.

به نوشته هاآرتص، تیم‌های درمانی که از آغاز جنگ غزه در دو مجتمع نزدیک به نوار غزه تشکیل شده‌اند، متشکل از افسران سلامت روان و روان‌پزشکان هستند.

این منابع بیان کردند اکثر سربازانی که به این دو مجتمع درمانی می‌روند، ساعاتی را در آنجا سپری می‌کنند و در صورتی که شرایط به آن‌ها اجازه بازگشت بدهد، به یگان‌های خود و به نبرد باز می‌گردند. در برخی موارد، اقامت در دو محل درمانی چند روز طول می‌کشد و برخی از سربازان که تحت درمان روانی قرار می‌گیرند به دلیل علایمی که با آن‌ها مواجه بودند از مناطق جنگی خارج شدند.

روزنامه هاآرتص اخیرا نیز اعلام کرده بود که نظام سلامت روانی در اراضی اشغالی در معرض خطر فروپاشی کامل است و ده‌ها روانپزشک به دلیل شرایط موجود قصد دارند اراضی اشغالی را ترک کرده و به انگلیس مهاجرت کنند.

همچنین سایت خبری عبری واللاه نوشت که دستکم ۱۶۰۰ سرباز از زمان شروع حمله زمینی به نوار غزه در ۲۷ اکتبر علائم «شوک نبرد» را نشان داده‌اند.

براساس داده‌های منتشر شده در این سایت، ۷۶ درصد از سربازان پس از درمان اولیه توسط سربازان در میدان یا افسران سلامت روان که با یگان‌ها در ارتباط بودند و در نزدیکی مناطق جنگی حضور داشتند، به نبرد بازگشتند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد: علائم شوک جنگ می‌تواند در حین یا بعد از یک فعالیت ظاهر شود و سربازی که از آن رنج می‌برد، ممکن است نبض سریع، افزایش تعریق، افزایش ناگهانی فشار خون، لرزش غیرقابل کنترل بدن و گیجی و عدم توانایی تمرکز را احساس کند.

علائم شوک جنگی دارای اثرات روانی بلندمدتی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب، بی‌خوابی، فوران ناگهانی خشم و ضعف توان عاطفی است.

سایت واللاه افزود، حدود ۲۵۰ سرباز به دلیل تداوم علائم شوک نبرد در جنگ «شمشیر‌های آهنین»، نام نبردی که ارتش اشغالگر پس از عملیات طوفان الاقصی بر آن نهاد، از ادامه خدمت معاف شدند.

این وب سایت خاطرنشان کرد که داده‌ها نشان می‌دهد که در طول جنگ، ما بین ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ سرباز به مرکز توانبخشی جبهه داخلی در ارتش اسرائیل رجوع کردند که وضعیت روانی آن‌ها در میدان بهبود نیافته و نیاز به درمان بیشتر داشتند.

این وب‌سایت اعلام کرد که از آغاز درگیری تا امروز، حدود ۳۴۷۵ زن و مرد بیمار با درجات مختلف آسیب‌دیدگی که بیشتر آن‌ها جسمی بودند، در بخش توانبخشی مداوا شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->