حضور سه میلیون پناهجوی افغان در پاکستان ممنوعیت ضبط نشست‌های امنیتی به دستور نتانیاهو آخرین اخبار از روند بررسی و پیشنهاد اعضای هیئت دولت چهاردهم (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مراسم عزاداری شب عاشورا با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد+تصاویر علت شنیده شدن صدای تیراندازی در حرم شاهچراغ شیراز چه بود؟ | وضعیت حرم آرام است+ فیلم (۲۵ تیر ۱۴۰۳) پزشکیان: نباید به نام امام حسین (ع) تابع هوای نفس و غرور و تکبر شویم‌ واکنش مهدی چمران به شایعه فساد پُست فروشی در شهرداری تهران ۸ ملوان ایرانی محبوس در زندان‌های قطر آزاد شدند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) وقوع حادثه جدید دریایی در سواحل یمن (۲۵ تیر ۱۴۰۳) بشار اسد به درخواست دیدار اردوغان با او واکنش نشان داد عاشورا در عراق تعطیل رسمی اعلام شد حمله موشکی حزب‌الله لبنان به تجهیزات جاسوسی ارتش اسرائیل (۲۵ تیر ۱۴۰۳) تعداد شهدای نوار غزه به مرز ۳۹ هزار نفر رسید (۲۵ تیر ۱۴۰۳) اعضای جامعه کارگری و کانون‌های بازنشستگی با پزشکیان دیدار کردند+ فیلم مقتدی صدر: شاید ترور ترامپ فیلم تبلیغاتی باشد! وزیر تندرو نتانیاهو تهدید به انحلال کابینه اسرائیل کرد اتحادیه اروپا تحریم های یکجانبه علیه ایران را تمدید کرد بازگشایی سفارت جمهوری آذربایجان در تهران سرپرست وزارت امور خارجه عازم نیویورک شد مقام روسی: ترامپ را برنده انتخابات آمریکا بدانید
سرخط خبرها

۳هزار سرباز اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند

  • کد خبر: ۲۰۴۱۹۰
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
۳هزار سرباز اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» روز چهارشنبه به نقل از منابعی در ارتش اشغالگر صهیونیستی نوشت که حدود ۳۰۰۰ سرباز اسرائیلی در نیرو‌های عادی و ذخیره از آغاز جنگ غزه درخواست حمایت روانی کرده‌اند و ۹۰ نفر هم به دلیل مشکلات روحی از خدمت نظامی معاف شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی منابع به این روزنامه گفتند که اکثر سربازان در چهار هفته نخست جنگ غزه و پیش از آغاز حمله زمینی، برای درمان مراجعه کردند.

به نوشته هاآرتص، تیم‌های درمانی که از آغاز جنگ غزه در دو مجتمع نزدیک به نوار غزه تشکیل شده‌اند، متشکل از افسران سلامت روان و روان‌پزشکان هستند.

این منابع بیان کردند اکثر سربازانی که به این دو مجتمع درمانی می‌روند، ساعاتی را در آنجا سپری می‌کنند و در صورتی که شرایط به آن‌ها اجازه بازگشت بدهد، به یگان‌های خود و به نبرد باز می‌گردند. در برخی موارد، اقامت در دو محل درمانی چند روز طول می‌کشد و برخی از سربازان که تحت درمان روانی قرار می‌گیرند به دلیل علایمی که با آن‌ها مواجه بودند از مناطق جنگی خارج شدند.

روزنامه هاآرتص اخیرا نیز اعلام کرده بود که نظام سلامت روانی در اراضی اشغالی در معرض خطر فروپاشی کامل است و ده‌ها روانپزشک به دلیل شرایط موجود قصد دارند اراضی اشغالی را ترک کرده و به انگلیس مهاجرت کنند.

همچنین سایت خبری عبری واللاه نوشت که دستکم ۱۶۰۰ سرباز از زمان شروع حمله زمینی به نوار غزه در ۲۷ اکتبر علائم «شوک نبرد» را نشان داده‌اند.

براساس داده‌های منتشر شده در این سایت، ۷۶ درصد از سربازان پس از درمان اولیه توسط سربازان در میدان یا افسران سلامت روان که با یگان‌ها در ارتباط بودند و در نزدیکی مناطق جنگی حضور داشتند، به نبرد بازگشتند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد: علائم شوک جنگ می‌تواند در حین یا بعد از یک فعالیت ظاهر شود و سربازی که از آن رنج می‌برد، ممکن است نبض سریع، افزایش تعریق، افزایش ناگهانی فشار خون، لرزش غیرقابل کنترل بدن و گیجی و عدم توانایی تمرکز را احساس کند.

علائم شوک جنگی دارای اثرات روانی بلندمدتی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب، بی‌خوابی، فوران ناگهانی خشم و ضعف توان عاطفی است.

سایت واللاه افزود، حدود ۲۵۰ سرباز به دلیل تداوم علائم شوک نبرد در جنگ «شمشیر‌های آهنین»، نام نبردی که ارتش اشغالگر پس از عملیات طوفان الاقصی بر آن نهاد، از ادامه خدمت معاف شدند.

این وب سایت خاطرنشان کرد که داده‌ها نشان می‌دهد که در طول جنگ، ما بین ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ سرباز به مرکز توانبخشی جبهه داخلی در ارتش اسرائیل رجوع کردند که وضعیت روانی آن‌ها در میدان بهبود نیافته و نیاز به درمان بیشتر داشتند.

این وب‌سایت اعلام کرد که از آغاز درگیری تا امروز، حدود ۳۴۷۵ زن و مرد بیمار با درجات مختلف آسیب‌دیدگی که بیشتر آن‌ها جسمی بودند، در بخش توانبخشی مداوا شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->