فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

ساخت نسخه سینمایی سریال محبوب «پیکی بلایندرز»

  • کد خبر: ۲۰۴۴۸۲
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
ساخت نسخه سینمایی سریال محبوب «پیکی بلایندرز»
استیون نایت، خالق سریال «پیکی بلایندرز»، از ویرایش نهایی فیلمنامه نسخه سینمایی این سریال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال «پیکی بلایندرز» که از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ طی ۶ فصل و ۳۶ قسمت از بی‌بی‌سی (فصل‌های ۱ تا ۴ از بی‌بی‌سی دو و فصل‌های ۴ و ۵ از بی‌بی‌سی یک) پخش شد، قرار است امسال نسخه سینمایی‌اش اکران شود. از زمان پایان قسمت فصل ششم این سریال که البته طرفدارانش را چندان راضی نکرد و حالتی نیمه‌کاره داشت، صحبت‌هایی درباره ساخت نسخه سینمایی آن وجود داشت تا بالاخره استیون نایت، خالق سریال، از ویرایش نهایی فیلمنامه و آغاز ساخت این فیلم در اواسط سال ۲۰۲۴ خبر داد. وجه نمایشی «پیکی بلایندرز» آنقدر گیراست که شاید خیلی‌ها ندانند این سریال ریشه‌هایی در واقعیت دارد. مسلم است که هیچ کس برای آشنایی با تاریخ پای این سریال نمی‌نشیند و واقعی یا خیالی بودن شخصیت‌ها و حوادث این سریال هرگز ذره‌ای از عیش طرفدارانش را کور نمی‌کند. گویا هرقدر هم مستغرق جهان تخیل باشیم، باز هم دوست داریم به تخته‌پاره‌ای از دنیای واقعیت درآویزیم و مطمئن شویم که ارتباط‌مان را با جهان عینی از دست نداده ایم، خصوصا در مورد داستان‌هایی که به دنیای جنایتکاران می‌پردازد، همیشه این سؤال وجود دارد که آیا در واقعیت هم چنین جنایتکارانی بوده اند که همه‌جور خلافی کرده اند و در نهایت هم از دست رنجور قانون قسر در رفته اند؟ برای نمونه، درباره «پدرخوانده» نیز پرسش‌هایی از این دست مطرح بود که منبع الهام ماریو پوزو، نویسنده رمان پدرخوانده، چه بوده و آیا شخصیت‌های دوست‌داشتنی این خانواده مافیایی مابه‌ازای عینی دارند. به هر حال، برای آنکه به آن دسته از کسانی که به دنبال این هستند بدانند «پیکی بلایندرز» چقدر ریشه در واقعیت دارد پاسخی داده باشیم، این چند نکته را بخوانید.

۱. با اینکه «پیکی بلایندرز» محصول قوه تخیل استیون نایتاست، اما باند گنگستری‌ای به این نام در اوایل دهه ۱۹۰۰ وجود داشته است. آن‌ها کلاه‌هایی شبیه به کلاه‌های گنگستر‌های سریال به سر می‌گذاشتند و لباس‌هایی شبیه همتایان‌شان در سریال به تن می‌کردند، هرچند نه به اندازه آن‌ها خوش لباس بودند و نه خوش قیافه.

۲. اعضای باند واقعی، همانند گنگستر‌های سریال، با غرور و نخوت در خیابان‌های بیرمنگام راه می‌رفتند و دست به خشونت می‌زدند و با اعمال جنایتکارانه‌شان شهر را در رعب و وحشت فرو برده بودند.

۳. یکی از جذابیت‌های «پیکی بلایندرز» حضور شخصیت‌های قدرتمند و همدلی‌برانگیز زن است. از آنجا که زمان وقایع این سریال به سال‌ها پیش از جنبش برابری زنان برمی گردد، به راحتی می‌توان حکم داد که نقش پررنگ زنان در این سریال برآمده از قدرت تخیل سازندگانش و برای جذب سلیقه‌های مدرن است و در واقعیت زنان فاقد چنین قدرتی در دنیای مردانه گنگستر‌ها بوده اند. اما به گفته پروفسور کارل چین، استاد رشته تاریخ، زنان در تاریخ «پیکی بلایندرز» واقعی نیز نقشی کلیدی داشته اند. چین معتقد است زنان قدرتمندی همچون پالی در تربیت و پرورش مردانی مثل تامی و آرتور بسیار اثرگذار بوده اند. به قول معروف، پشت هر مرد بزرگی زنی ایستاده است.

۴. بیلی کیمبِر، یکی از آنتاگونیست‌های فصل اول، برخلاف رقبیش یعنی شلبی ها، شخصیتی حقیقی بوده و شواهدی مبنی بر همکاری او با دنیای زیرزمینی لندن وجود دارد. کیمبر چهره‌ای است که در میان شخصیت‌های سریال دقیق‌ترین تصویر تاریخی از او ارائه شده است.

۵. همان‌طورکه استیون نایت سعی کرده تصویری وفادارانه از نخست‌وزیر مشهور بریتانیا، وینستون چرچیل، و سیاستمدار متمایل به نازی‌ها، اسوالد موزلی، ارائه دهد، چهره‌ای که از جسی ادن، فعال حقوق زنان، ترسیم کرده نیز تقریبا بسیار به حقیقت نزدیک است. مستندات و اطلاعات زیادی از جسی، مثل سایر فعالان حقوق زنان هم‌نسلش، در دست نیست، اما درباره جسی می‌دانیم که او در اعتصاب عمومی سال ۱۹۲۶ ایفای نقش کرده که در فصل ۳ سریال به شکلی دراماتیک به آن پرداخته شد. احتمالا تنها چیزی که تخیل نایت به آن شاخ و برگ داده، رابطه عاشقانه جسی با توماس شلبی است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->