وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نامه‌هایی که باید نوشته می‌شدند، ولی نشدند

  • کد خبر: ۲۰۴۶۵۹
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
نامه‌هایی که باید نوشته می‌شدند، ولی نشدند
برخی نامه‌های اداری خیلی عجیب هستند، از این لحاظ که یک مدیر برای خودش درخواست می‌نویسد.
مهدی محمدی
خبرنگار مهدی محمدی

برخی نامه‌های اداری خیلی عجیب هستند، از این لحاظ که یک مدیر برای خودش درخواست می‌نویسد.

مثلا فروردین پارسال مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان برای خودش یک نامه درخواست نوشت و از خودش خواست با مجوز تأسیس مدرسه غیرانتفاعی برای خودش موافقت کند و لحظات دلهره آوری را تجربه کرد و مرد و زنده شد، تا زمانی که پاسخ نامه اش را دریافت کرد.

در سال ۹۸ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم همین سطح بالا از استرس را تجربه کرد. او هم در نامه‌ای به خودش خواستار دریافت دارو‌های خاص به خصوص دارو‌های شیمی درمانی به داروخانه تحت مدیریت خودش شده بود.

البته شهردار رشت در سال ۹۶ بیشتر از دو مدیر قبلی دچار استرس شد، زیرا درخواست بزرگ تری داشت. او از خودش، برای خودش درخواست یک خانه کرده بود. البته تمام این لحظات سخت تمام شد و از آنجا که در نومیدی بسی امید است خوشبختانه تمام مدیران فوق خودشان با درخواست‌های خودشان موافقت کردند و خودشان به خودشان نه نگفتند.

شاید با خودتان بگویید چقدر این درخواست‌ها عجیب هستند، ولی باور کنید از این درخواست‌ها عجیب‌تر هم داریم. آن قدر عجیب که شاید تا حالا هیچ مدیری از این درخواست‌ها نداشته باشد. منظورم درخواست استعفا به خاطر ناتوانی در انجام مسئولیت است. مثلا چه می‌شد یک مدیر درخواست استعفا کند و بگوید ضمن احترام به عمویم که این پست را به من داد به خاطر احترام به مردم از این پست استعفا می‌کنم.

چه می‌شد یک مدیر می‌گفت: با اینکه ده‌ها میلیون حقوق می‌گیرم و این پستم را دوست دارم، ولی دوست ندارم حقوق قانونی ده‌ها میلیون آدم به خاطر نحوه مدیریتم از بین برود. چه می‌شد یک مدیر نامه استعفا می‌نوشت و می‌گفت: هم خودش اشتباه کرده مسئولیت را قبول کرده و هم کسی که به او این پست را داده مرتکب اشتباه شده است. چه می‌شد یک مدیر نامه استعفا می‌نوشت و می‌گفت: اگر با مدیریت من قرار بود مشکلی حل شود تا الان باید حل می‌شد، ولی حالا که به جای حل شدن، بیشتر شده، من استعفا می‌کنم. چه می‌شد یک مدیر از تمام امکانات رفاهی که به خاطر مقامش داشت بی خیال می‌شد و با یک استعفا باعث رفاه و راحتی وجدان خودش می‌شد؟

چه می‌شد یک مدیر وقتی می‌دید سواد یک کار را ندارد... ببخشید ازاتاق فرمان دارند اشاره می‌کنند که دیگر ادامه ندهم، چون قرار بود این ستون محتوا‌های طنز داشته باشد، نه محتوا‌های تخیلی! آن‌ها می‌گویند اصلا چی می‌شد شما هم به جای طنز نوشتن، می‌رفتی مشق‌های پسرت رو می‌نوشتی. پس فعلا خداحافظ.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->