تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

روسیه و چین تصاویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند

  • کد خبر: ۲۰۴۷۳۶
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
روسیه و چین تصاویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند
داشمندان روسیه و چین می‌گویند موفق شده‌اند تا ارتباطات کوانتومی را از طریق یک ماهواره آزمایش کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - اهمیت این آزمایش از این جهت است که در آینده می‌تواند منجر به توسعه شبکه‌های ارتباطی رمزگذاری‌شده پیشرفته‌ای شود که توسط سایر کشور‌ها قابل هک نیستند و همچنین امکان ایجاد یک راه ارتباطی امن بین کشور‌های BRIC (برزیل، روسیه، هند، چین) را فراهم می‌کند.

براساس گزارش SCMP، در این آزمایش از ماهواره کوانتومی چین با نام Mozi کمک گرفته شده است که سال ۲۰۱۶ به مدار زمین پرتاب شد و توسط آکادمی علوم چین مدیریت می‌شود. همچنین این آزمایش در فاصله ۳۷۰۰ کیلومتری بین یک ایستگاه زمینی در شهر «زونیگورود» نزدیک مسکو و ایستگاه دیگری در نزدیکی شهر «اورومچی» چین انجام شده است.

این ارتباط رمزگذاری‌شده حاوی دو تصویر بود که توسط کلید‌های کوانتومی ایمن شده بودند. سیگنال‌ها ابتدا از ایستگاه زمینی «زونیگورود»، به ماهواره Mozi در مدار زمین ارسال شدند و سپس به ایستگاه چین رفتند.

روسیه و چین تصویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند

همچنین این جدیدترین پیشرفت چین و روسیه در زمینه تحقیقات روی ارتباطات کوانتومی محسوب می‌شود. مهم‌ترین بخش این آزمایش موفقیت‌آمیز، ماهواره Mozi است که انتظار می‌رود در توسعه شبکه‌های ارتباطی کوانتومی ملی و بین‌المللی نقش مهمی داشته باشد. هرچند محدودیت‌هایی برای این رویکرد نیز وجود دارد. مقیاس‌پذیری یکی از این مشکلات است و ساخت زیرساخت‌های پیشرفته در آینده می‌تواند آن را برطرف کند.

حفظ سیگنال‌های کوانتومی در فواصل طولانی چالش مهمی است که روسیه و چین باید با آن مقابله کنند. در ارتباطات کوانتومی از ذرات نور برای انتقال داده‌ها استفاده می‌شود که در وضعیت بسیار شکننده‌ای قرار دارند. البته این فرآیند از داده‌ها در برابر سرقت محافظت می‌کند، بااین‌حال، همانطور که پروفسور «مارکو لوکامارینی»، از دانشکده فیزیک، مهندسی و فناوری دانشگاه یورک توضیح می‌دهد، مسافتی که در این رویکرد طی می‌شود محدود است. لوکامارینی سال گذشته با تیم تحقیقاتی خود موفق شد تا یک کابل فیبر نوری را در زمینه ارتباطات کوانتومی در زیر دریای ایرلند (بین ایرلند و انگلستان) با موفقیت آزمایش کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->