جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند
سرخط خبرها

«شیخ حسینه» برای پنجمین بار نخست‌وزیر بنگلادش شد

  • کد خبر: ۲۰۴۸۳۱
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
«شیخ حسینه» برای پنجمین بار نخست‌وزیر بنگلادش شد
شیخ حسینه، نخست‌وزیر بنگلادش در انتخابات پارلمانی که توسط حزب اصلی اپوزیسیون تحریم شده بود، برای پنجمین بار برنده شد. حسینه دو دهه است که در قدرت مانده و طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری این کشور را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، اندکی پس از بسته شدن شعب اخذ رای در روز یکشنبه، رسانه‌های محلی بنگلادش گزارش دادند که حزب «عوامی لیگ» شیخ حسینه ۱۷۲ کرسی از ۲۲۵ کرسی پارلمان را به دست آورده است. آمار نهایی برای همه ۳۰۰ کرسی تا امروز دوشنبه در دسترس نخواهد بود، اما نتایج یکشنبه شب نشان می‌دهد که حسینه در مسیر کسب پنجمین دوره ریاست است.

پیروزی حسینه هرگز مورد تردید نبود. حزب اپوزیسیون اصلی موسوم به «حزب ملی‌گرای بنگلادش» (BNP) پس از دستگیری هزاران نفر از اعضایش در هفته‌های منتهی به رای‌گیری، انتخابات را تحریم کرد. این باعث شد کرسی‌هایی که لیگ عوامی روی آن‌ها دست نگذاشته بود، بین گروهی از احزاب کوچک و نامزد‌های مستقل تقسیم شود.

مقامات حزب اپوزیسیون ملی‌گرای بنگلادش، شیخ حسینه را به تقلب در رای‌گیری‌های پیشین که به پیروزی او انجامید و استفاده از ماموران اجرای قانون علیه رقبای سیاسی به مثابه سلاح متهم کرده‌اند. ایالات متحده یک واحد پلیس ویژه بنگلادش را در سال ۲۰۲۱ تحریم و اعضای آن را به قتل‌های فراقانونی متهم کرد.

حسینه ۷۶ سال دارد و طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری این کشور را رقم زده است. او به‌عنوان دختر اولین رهبر پسااستعماری بنگلادش، یکی از چهره‌های برجسته مخالف حکومت نظامی حاکم بر این کشور در سراسر دهه ۱۹۸۰ ظاهر شد. حسینه بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ و بار دیگر از سال ۲۰۰۹ به بعد نخست‌وزیر شده است.

بنگلادش یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک در جهان است و حسینه به دلیل بهبود وضعیت دستمزد و شرایط تقریبا چهار میلیون نفری که در این صنعت کار می‌کنند، مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، رکود دستمزد‌ها همراه با افزایش هزینه‌های غذا و سوخت، اقتصاد این کشور را در سال‌های اخیر تحت تأثیر قرار داده و وقتی به اوج خود رسید، دولت حسینه کمک مالی ۴.۷ میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول را در سال گذشته پذیرفت.

به گزارش آسوشیتدپرس، حداقل ۱۸ حمله آتش‌سوزی در روز‌های جمعه و شنبه رخ داد و ۱۰ مرکز رای‌گیری هدف قرار گرفتند. در شدیدترین حادثه، چهار نفر از جمله یک کودک بر اثر آتش گرفتن قطار مسافربری به مقصد داکا، پایتخت بنگلادش کشته شدند. پلیس اپوزیسیون را مقصر دانسته و روز یکشنبه هفت تن از اعضای اپوزیسیون بازداشت شدند. این حزب، اما هرگونه مداخله در این حادثه را رد کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->