بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام اسیر صهیونیستی به نتانیاهو: یاوه‌گویی را تمام کن + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۵۰۲۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۳
پیام اسیر صهیونیستی به نتانیاهو: یاوه‌گویی را تمام کن + فیلم
یکی از اسرای اسرائیلی در بند سرایا القدس، با انتشار پیام ویدئویی، به نخست وزیر و کابینه صهیونیستی حمله کرد و گفت که باید این اسرا آزاد شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرایا القدس امروز ویدئویی از یک اسیر اسرائیلی به نام «العاد کتسیر» (۴۷ ساله) منتشر کرد که از شهرک‌نشینان «نیر عوز» بوده است.

کتسیر با اشاره به اینکه در اسارت نیروهای جهاد اسلامی قرار دارد، گفت: امروز از طریق رادیو خبر کشته شدن یکی از عزیزانم را شنیدم. سه ماه است که در اسارت جهاد اسلامی هستم.

وی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اعضای کابینه‌اش، گفت: من را در اسارت رها کردید. من هم اکنون، با معجزه زنده مانده‌ام. تقاضا دارم که اسرا را آزاد کنید و به این کشتار پایان دهید.

این اسیر اسرائیلی همچنین خطاب به نتانیاهو تأکید کرد: به یاوه‌گویی و داستان‌سرایی پایان دهید. ما را اینجا رها نکنید. ما اینجا هر روز می‌میریم. از شما می‌خواهم که به توافق تبادل اسرا به حماس دست یابید و ما را به خانواده‌هایمان بازگردانید.

پیش از این هم، «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت حماس بامداد یکشنبه تصاویری از «یردن بیباس» اسیر صهیونیست در نوار غزه منتشر کرد.

القسام گفت که بیباس، که به همراه همسر و دو فرزندش اسیر شده بود ولی آنها در جریان بمباران جنگنده‌های صهیونیستی کشته شدند، به «بنیامین نتانیاهو» پیامی داد.

بر این اساس، پیام این اسیر صهیونیست به نتانیاهو این است که نمی‌داند آزاد می‌شود و می‌تواند برای همسر و دو فرزندش عزاداری برگزار کند یا بر اثر حملات ارتش اسرائیل به همراه آنها دفن می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->