مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشکیل ۴ هزار پرونده در حوزه جرایم اقتصادی طی ۹ ماه نخست سال جاری در کشور (۱۹ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۵۱۶۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
تشکیل ۴ هزار پرونده در حوزه جرایم اقتصادی طی ۹ ماه نخست سال جاری در کشور (۱۹ دی ۱۴۰۲)
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در ۹ ماهه سال جاری در حوزه مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی بیش از ۴۰۰۰ پرونده تشکیل و پیگیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی با تاکید براینکه مهمترین ماموریت و رسالت پلیس امنیت اقتصادی مقابله و مبارزه با مفاسد و جرایم اقتصادی به منظور ایجاد بستر سالم و لازم برای فعالیت فعالان اقتصادی است، عنوان داشت: مفسدان و مجرمان اقتصادی با اقدام مجرمانه خود و با انجام اقداماتی از جمله احتکار، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا و ... به دنبال کسب سود‌های آورده هستند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۴ هزار پرونده در راستای مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی از جمله جرایم فرار مالیاتی، احتکار، زمین خواری، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا، ربا خواری، تعدی به اموال دولتی و ... تشکیل و پیگیری شده است، بیان داشت: بطور حتم در این رابطه همکاری هموطنان گرامی می‌تواند پلیس را در اجرای بهتر ماموریت هایش در مقابله و مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی بیش از پیش یاری رساند.

سردار رحیمی با اشاره به رشد ۱۲۴ درصدی کشفیات این پلیس در حوزه کالای احتکاری در ۹ ماهه امسال، گفت: در سال جاری با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مبارزه با اخلال در نظام اقتصادی کشور شاهد رشد ۹ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه هستیم که در این زمینه بیشترین تمرکز پلیس بر پرونده‌ای مهم و کلان و سازمان یافته است.

وی در تشریح اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در مقابله با پدیده زمین خواری و با اشاره به اینکه در ۹ ماهه سال جاری در حوزه زمین خواری تعداد ۱۲۷۹ فقره پرونده تشکیل شده است، گفت: در این رابطه ۳۱۶۹ هکتار زمین به ارزش بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال کشف شده است و بیشترین پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه مربوط به استان‌های هرمزگان و چهار محال بختیاری است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: برابر بررسی‌های صورت گرفته در موضوع زمین خواری در بحث تشکیل پرونده در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۸ درصدی و از لحاظ مالی شاهد رشد ۴۰ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل و کشف شده در این حوزه هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه در حوزه فرار مالیاتی با توجه به اینکه مالیات سهم ویژه‌ای در رشد و شکوفایی و پیشرفت هر کشوری ایفا می‌کند و از جمله منابع در آمدی کشور است، افزود: در سال جاری در حوزه فرار مالیاتی با تمرکز بر پرونده‌های کلان و سازمان یافته شاهد رشد ۲درصدی پرونده‌های تشکیل شده و افزایش ۱۷۹ درصدی ارزش ریالی این پرونده‌ها هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات این پلیس در مبارزه با موضوع اختلاس خاطر نشان کرد: در سال جاری ضمن تعامل هدفمند با سازمان‌های دولتی و مامور به خدمات عمومی و شناسایی نشانگاه‌های اقتصادی و بهره گیری از ظرفیت‌های درون و برون سازمانی شاهد رشد ۶۲ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه هستیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تسهیلات غیر مجاز بانکی نیز کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فعال و پیگیری‌های لازم را دارند، افزود: در این حوزه با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری سازمان‌ها و سیستم بانکی و رده‌های نظارتی شاهد رشد ۲۶ درصدی پرونده‌های تشکیل شده هستیم.

سردار رحیمی افزود: در این رابطه همچنین شاهد رشد ۷۹ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های کشف شده و نیز رشد ۹۰ درصدی متهمان دستگیر شده هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه برخورد با موضوع رشا و ارتشا هم از جمله ماموریت‌های این پلیس است از رشد ۴ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه مقابله با احتکار هم از ماموریت‌های این پلیس است و با توجه به اینکه این عمل مجرمانه بر سلامت اقتصاد کشور تاثیر گذار است، عنوان داشت: در ۹ ماهه سال جاری تعداد ۸۲۴ فقره پرونده به ارزش ۵۷۵۳ میلیارد تومان کشف شده است.

وی افزود: کشف نزدیک به ۱۴ هزار لاستیک احتکار شده به ارزش ۳۵ میلیارد تومان و کشف ۱۲۴ هزار قلم انواع دارو به ارزش ۵ میلیارد تومان از جمله مهمترین پرونده‌های کشف شده در این حوزه است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه همراهی و همکاری مردم می‌تواند پلیس را در برخورد بهتر و سریعتر با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری رساند، خاطر نشان کرد: هموطنان محترم می‌توانند اخبار و اطلاعات خود در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی را با سامانه ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا درمیان بگذارند.

سردار رحیمی افزود: در روز‌های اخیر شاهد تماس‌های هموطنان عزیزمان با سامانه ۰۹۶۳۰۰ هستیم که این مهم در حقیقت موتور پیشرانی است که می‌تواند عرصه را بر مجرمان و مفسدان اقتصادی تنگ‌تر نماید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->