رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عرف: احتمال برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در شهریور ۹۹

  • کد خبر: ۲۰۵۲۰
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
عرف: احتمال برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در شهریور ۹۹
وزارت کشور با وزارت بهداشت تا یک ماه آینده موضوع دور دوم انتخابات مجلس را بررسی خواهد کرد، البته شورای نگهبان هم باید زمان انتخاب شده را تایید کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به موافقت شورای نگهبان برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز ۲۹ فروردین ۹۹، اظهار کرد: برای کنترل شیوع ویروس کرونا و ارزیابی مهیا بودن شرایط عمومی کشور، وزارت کشور با وزارت بهداشت تا یک ماه آینده این موضوع را بررسی خواهد کرد و اگر به این جمع‌بندی برسیم که چون گذشته شرایط تجمع وجود ندارد با تایید نظر شورای نگهبان، زمان آن را تغییر می‌دهیم.

وی ادامه داد: یکی از زمان‌های پیشنهادی وزارت کشور، شهریور ماه سال ۹۹ است. اگر شرایط مانند گذشته باشد در صورت تایید شورای نگهبان، ‌زمان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به شهریور ۹۹ تغییر می‌کند.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->