پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

فیفا ادعای استقلال را رد کرد/مطالبات منشا باید پرداخت شود

  • کد خبر: ۲۰۵۲۹
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲
فیفا ادعای استقلال را رد کرد/مطالبات منشا باید پرداخت شود
فیفا درخواست باشگاه استقلال برای کاهش قرارداد گادوین منشا را رد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، گادوین منشا مهاجم نیجریه‌ای پیشین تیم فوتبال استقلال از این باشگاه برای پرداخت مطالبات ۴۲ هزار دلاری خود شکایت کرده بود.

استقلالی‌ها اعلام کردند که منشا به دلیل عدم حضور در بازی با شهرخودرو در فصل گذشته و دو جلسه غیبت در تمرینات با جریمه روبرو شده و باید از قرارداد این بازیکن کم شود. فیفا، اما با توجه به نبود مستندات در پرونده منشا، ادعای باشگاه استقلال را رد کرد.

به این ترتیب، باشگاه استقلال باید تمام مطالبات منشا را بپردازد. مدیریت فعلی استقلال قصد دارد طی توافق دو جانبه با منشا طلب این بازیکن را پرداخت کند.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->