رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمین گردان‌های قدس برای نظامیان صهیونیست

  • کد خبر: ۲۰۵۵۴۰
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲
کمین گردان‌های قدس برای نظامیان صهیونیست
گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) اعلام کرد که گروهی از نظامیان صهیونیست را در کمین خود گرفتار کرده و آنان را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) اعلام کرد که چندین عملیات جدید را علیه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به انجام رسانده است.

گردان‌های قدس اعلام کرد که گروهی از پیاده‌نظام ارتش رژیم صهیونیستی را در محور پیشروی شرق غزه در کمین خود گرفتار کرده و پس از منفجرکردن میدان مین، این نظامیان را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده است.

علاوه بر این نظامیان و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف منطقه «المحطه» واقع در خان‌یونس از سوی گردان‌های قدس با خمپاره سنگین هدف گرفته شدند.

گردان‌های قدس نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در محور پیشروی جنوب شهرک زیتون واقع در شهر غزه با خمپاره سنگین هدف قرار دادند.

یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی نیز در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه از سوی مبارزان گردان‌های قدس با گلوله «آر پی جی» هدف گرفته شد.

از سوی دیگر گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که نظامیان و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی را در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه با خمپاره سنگین هدف قرار داده است.

گردان‌های مجاهدین نیز از درگیری شدید با نظامیان و جنگ‌افزار‌های دشمن در چندین محور منطقه مرکزی نوار غزه خبر داد.

همچنین گردان‌های الاقصی نیز اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها در محور نبرد «المغازی» در منطقه مرکزی نوار غزه با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شدت درگیر شده‌اند و شماری از آنان را زخمی کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->