جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت
سرخط خبرها

۴۶ هزار میلیارد ریال کالا از طریق کالابرگ الکترونیکی در خراسان رضوی خریداری شده است

  • کد خبر: ۲۰۵۶۰۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
۴۶ هزار میلیارد ریال کالا از طریق کالابرگ الکترونیکی در خراسان رضوی خریداری شده است
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: خانوارهای مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی از ابتدای اجرای این طرح تا امروز ۴۶ هزار و ۷۹۲ میلیارد ریال کالا از طریق فروشگاه های خرد و زنجیره ای استان خرید کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز محمد امین بابایی افزود: اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی از ۱۳ خرداد ماه سال جاری برای خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی سراسر کشور آغاز شده است و تاکنون هفت دهک جامعه تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.

وی اضافه کرد: از ۱۳ خرداد ماه تاکنون ۸۰۸ هزار و ۹۴۵ نفر از خانوار‌های مشمول این طرح در خراسان رضوی کالا‌های طرح تنظیم بازار را از طریق کالابرگ الکترونیکی به ارزش ۴۶ هزار و ۷۹۲ میلیارد ریال از ۱۳ هزار و ۸۶ فروشگاه خرد با ۱۳ هزار و ۹۱ دستگاه پوز و ۴۶۳ فروشگاه زنجیره‌ای با ۹۲۲ دستگاه پوز در استان خریداری کرده اند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: این استان رتبه نخست کشور را در شمار فروشگاه‌های خرد دارد و تا امروز این فروشگاه‌ها به انضمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای در ارایه کالابرگ الکترونیکی سه میلیون و ۷۱۵ هزار و ۱۱۳ تراکنش موفق داشته اند.

بابایی افزود: در این طرح مردم می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی و یارانه‌ای شامل شیر کم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخم مرغ، روغن مایع، ماکارونی، گوشت گوساله منجمد، حبوبات، قند و شکر و برنج را از این فروشگاه‌ها و خرده فروشان یاد شده خریداری کنند.

وی اظهار کرد: دولت سیزدهم با هدف کاهش سوءتغذیه کودکان و افزایش امنیت غذایی خانوارها، برنامه ارتقای سلامت کودکان زیر پنج سال را از طریق حمایت تغذیه‌ای به اجرا درآورده است که ۲۰ هزار کودک در خراسان رضوی مشمول این طرح شده اند و آنان مشمول استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی هم می‌شوند، اما به جای ۱۱ قلم کالا می‌توانند ۱۶ قلم کالا خریداری کنند که خرما، سیب، هویچ، گوجه فرنگی و کدو سبز نیز به آن اضافه شده است.

بر اساس آمار اردیبهشت ماه امسال که همزمان با آغاز اجرایی کردن طرح مردمی سازی یارانه‌ها منتشر شد از ۶ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۷۷۴ نفر جمعیت استان ۶ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۵۹۷ نفر در قالب یک میلیون و ۹۸۷ هزار و ۵۵۰ خانوار، یارانه بگیر دولت شده اند. از بین ۶ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۵۹۷ نفر جمعیت یارانه بگیر خراسان رضوی، ۲ میلیون و ۳۲۶ هزار و ۶۷۹ نفر معادل ۳۳ درصد از جمعیت در دهک اول تا سوم قرار دارند.

طرح کالابرگ ویژه مشمولان یارانه است و اگر کسی یارانه نمی‌گیرد باید ابتدا در سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها به آدرس my.gov.ir و یا سامانه حمایت ثبت نام کند و چنانچه مشمول یارانه شد، می‌تواند از کالابرگ الکترونیکی هم استفاده کند. اعتبار به کد ملی سرپرست خانوار یارانه بگیر تخصیص داده می‌شود و با کارت‌های عضو شتاب سرپرست خانوار قابل خرید است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->