یک خیابان به وسعت غدیر | خیابان فدائیان اسلام مشهد در عید ولایت خاطره ساز شد + فیلم اطعام ۱۱ هزار نفر در بزرگ‌ترین سفره اطعام کشور در مشهد + فیلم فضا آرایی معابر منتهی به حرم مطهر و برگزاری جشنواره عید تا عید در منطقه ثامن مشهد کیفیت هوای مشهد امروز چگونه است؟ (۵ تیر ۱۴۰۳) + عکس سرویس‌دهی رایگان دوچرخه‌های اشتراکی بایدو در مشهد به مناسبت عید غدیر تشکیل دبیرخانه دائمی نشست شهرداران کشور‌های عضو بریکس در مشهد مقدس  اطعام ۱۱ هزار نفر در روز عید سعید غدیر خُم در بوستان ملت مشهد اعمال‌قانون ۲۳۳۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۹ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۴ تیر ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بولوار وکیل آباد، میدان استقلال و پیرامون حرم امام‌رضا (ع) (۴ تیر ۱۴۰۳) افتتاح برج پرچم در مشهد به‌مناسبت عید غدیرخم سرویس‌دهی مترو و اتوبوسرانی مشهد روز عیدغدیر (سه‌شنبه، ۵ تیر ۱۴۰۳) رایگان است نگاهی به تاریخچه برگزاری عید ولایت و موقوفه‌های مربوط به آن در مشهد| چراغ روشن وقف در جشن غدیر شهردار مشهد: تخریب دیوار‌های خطرساز شهر برای حفظ جان مردم امسال هر روز یک اتوبوس به اتوبوسرانی شهرداری مشهد اضافه می‌شود اعلام محدودیت‌های ترافیکی عید سعیدغدیرخم در مشهد دلجویی شهردار مشهدمقدس از نیروی حفاظت فیزیکی بوستان خورشید بارش شدید باران خسارتی نداشته است | احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها تا پایان امشب (۳ تیر ۱۴۰۳) بوستان‌های چهل‌بازه، وکیل‌آباد، کوه‌پارک و کوهشار مشهد تعطیل شدند (۳ تیر ۱۴۰۳) نخستین جلسه شورای بسیج اداری استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد+ فیلم  کشف ۳۱۲۰ کیلوگرم آرد نانوایی در یکی از هتل‌های مشهد اعلام برنامه‌های شهرداری مشهد به‌مناسبت دهه امامت و ولایت | نورافشانی ۵۰ نقطه مشهد در شب عید غدیرخم
سرخط خبرها
گزارشی از جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی

تشکیل ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۵۹۴
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۷
تشکیل ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی
جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی با هدف رصد آخرین وضعیت شهرستان‌ها و برنامه ریزی‌های انجام گرفته، ظهر روز سه شنبه با حضور استاندار خراسان رضوی و جمعی از اعضای ستاد برگزار شد.
استاندار خراسان رضوی شرایط استان را با توجه به شیوع ویروس کرونا اضطراری برشمرد و از مردم خواست که هشدار‌ها را جدی بگیرند.
علیرضا رزم‌حسینی اظهار کرد: تصمیمات گرفته شده در خصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان باید متناسب با شرایط اضطراری باشد.
وی گفت: سیاست مدیریت استان مبتنی بر امیدواری به بهترین شرایط و برنامه‌ریزی برای بدترین شرایط است و تلاش می‌کنیم در این مسیر گام برداشته شود.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: از هفته آینده آموزش متقاضیانی که به صورت داوطلبانه تمایل به خدمت‌رسانی به مردم و مقابله با این ویروس دارند را شروع خواهیم کرد.
رزم‌حسینی با اشاره به اینکه ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا در استان تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: تاکنون در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان ۱۴ میلیارد تومان تزریق اعتبار شده است.
وی در خصوص ورود مسافر به خراسان رضوی در ایام نوروز افزود: به مردم توصیه اکید داریم که از سفر پرهیز کنند و در این راستا محدودیت‌هایی نیز برای تامین سلامت مردم در مبادی ورودی استان در حال اعمال است.
استاندار خراسان رضوی کلید موفقیت استان در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا را رعایت موارد قرنطینه‌ای و نیمه قرنطینه‌ای و سیاست‌های ملی در این زمینه دانست و تصریح کرد: به هرحال با رعایت پیشگیری‌ها و قرنطینه‌ها می‌توانیم از این مرحله هم عبور کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این جلسه گفت: از هر مسیری که امکان پذیر باشد، تلاش می‌کنیم نیاز مراکز درمانی و مردم استان در زمینه تجهیزات بهداشتی اعم از ماسک ومواد ضدعفونی کننده در حد توان تامین شود.
علی رسولیان با اشاره به توزیع ۴۲۰ هزار ماسک در استان، افزود: تعداد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار عدد دستکش نیز در استان توزیع شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای اسفند ماه تا به امروز، حدود ۴۰۰ هزار لیتر الکل و ۲۶۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در بخش‌های مختلف استان توزیع شده است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه پروتکل برنامه‌ریزی شده برای زندگی مردم را متناسب با شرایط بحران ندانست و گفت: این ویروس با سرعت در حال انتشار است لذا باید با کرونا قبل از ورود به مراکز درمانی مبارزه شود.
رضا شیران خراسانی با اشاره به ضرورت جدی گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی خاطرنشان کرد: اگر این ضرورت توسط مردم درک نشود، در روز‌های آینده در محدودیت‌های درمانی قرار خواهیم گرفت.
مرتضی حمیدی، فرماندار شهرستان تربت جام هم در ارتباط ویدئوکنفرانسی با بیان اینکه این شهرستان در وضعیت قرمز قرار گرفته است، گفت: تمامی دستگاه‌ها و ادارات شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا با هم هماهنگ هستند و در این راستا سه بیمارستان برای پذیرش بیماران آمادگی کامل دارند.
محمد افکار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت جام هم از کمبود تجهیزات گندزدایی در این شهرستان انتقاد کرد و افزود: تسریع در گرفتن هر چه زودتر جواب آزمایش بیماران مشکوک یکی از دغدغه‌های شبکه بهداشت و درمان این شهرستان محسوب می‌شود.
فرماندار شهرستان تربت حیدریه نیز در ارتباط ویدئوکنفرانسی با اشاره به اینکه تاکنون دو مرکز مجزای قرنطینه بانوان و آقایان در شهرستان پیش‌بینی و تجهیز شده است، گفت: بخشی از نیاز شهرستان به مواد ضدعفونی کننده نیز تامین شده است.
علی رستمی افزود: با توجه به کمبود انواع ماسک، ۴ کارگاه تولید ماسک پارچه‌ای به کمک بخش خصوصی و نهاد‌های حمایتی در شهرستان تربت حیدریه راه اندازی شده است که در روز تا ۱۲ هزار ماسک را تولید می‌کنند.
سعیدرضا قنبری‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه هم با بیان اینکه از اوایل اسفندماه تاکنون حدود ۱۴۳ بیمار مشکوک در بیمارستان‌های شهرستان بستری شده‌اند، اظهار کرد: با توجه به جواب آزمایش ۳۷ نمونه، تست شش بیمار مثبت بوده است که از این تعداد پنج بیمار مرخص شده و یک بیمار هم در بیمارستان تحت نظر است.
در بخش دیگری از این جلسه فرماندار شهرستان نیشابور در ارتباط ویدئو کنفرانسی در خصوص تامین اقلام بهداشتی در این شهرستان گفت: در تامین اقلام مذکور علی‌رغم بخش خیرین، کارخانه‌داران نیز ورود پیدا کرده و در این زمینه حمایت‌های مناسبی شده است.
علیرضا قامتی افزود: از دیروز در سطح شهر به‌وسیله بلندگو وضعیت قرمز شهرستان اطلاع رسانی می‌شود که باعث شده دغدغه مدیران شهرستانی در این زمینه بیشتر به مردم منتقل شود.
در ادامه احمد برادران، فرماندار شهرستان سبزوار نیز بیان کرد: اگر از مشکلات و محدودیت‌هایی که در حوزه دارو در شهرستان وجود دارد بگذریم، تاخیر در پاسخ استعلامات نمونه‌ها هم مشکلاتی را برای مردم شهرستان درست کرده است.
فرماندار شهرستان گناباد هم اظهار کرد: علی‌رغم تامین نیاز مردم شهرستان به ماسک، کمبود لوازم ضدعفونی کننده همچنان در شهرستان مشهود است.
حامد قربانی افزود: در حال حاضر از ۴ هزار واحد صنفی شهرستان تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ واحد به صورت داوطلبانه کار خود را در این شرایط خاص تعطیل کرده‌اند.
در این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم ضمن ارائه گزارشی از آخرین آمار مبتلایان گفت: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اندازه کافی کیت وجود ندارد که باید برای آن فکری بشود.
محمد حسین بحرینی با تاکید بر اینکه برای کمبود دارو در استان باید راهکار جدی اتخاذ شود، ادامه داد: اگر امکان این باشد که آزمایشگاه‌ها در محل باشند خطا در اعلام نتیجه نیز کمتر خواهد شد.
فرماندار شهرستان مشهد هم در بخش پایانی جلسه خاطرنشان کرد: ۱۳ معین اقتصادی فرهنگی در حوزه روستا‌های مشهد و حاشیه شهر فعال شده‌اند که در حال حاضر به صورت روزانه ۴۵ هزار ماسک را تولید می‌کنند.
محمدرضا هاشمی افزود: طی جلسه‌ای مقرر شد آرامستان‌ها تعطیل شوند مگر برای اقوام درجه یک اموات که بخواهند برای تشییع در آرامستان حضور پیدا کنند.
 
منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->