مهراب قاسم‌خانی همکاری‌اش با مهران مدیری برای ساخت سریال تلویزیونی را تکذیب کرد عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی
سرخط خبرها

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم

  • کد خبر: ۲۰۶۳۶۹
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم
علی رمضانی با صدور پیامی درگذشت کریم مجتهدی، استاد فلسفه، را تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با صدور پیامی درگذشت کریم مجتهدی (۱۰ شهریور ۱۳۰۹-۲۵ دی ۱۴۰۲)، استادتمام بازنشسته دانشگاه تهران، را تسلیت گفت.

در بخشی از این پیام آمده است است:

فرهنگ ایران‌زمین با متفکر سرشناس خود، زنده‌یاد استاد کریم مجتهدی، وداع کرد. این چهره ماندگار در فرهنگ معاصر ایرانی–اسلامی تلاش شایانی در استحکام پایگاه اندیشه شرقی در دوران معاصر داشت تا این سنت فکری بتواند از جایگاهی برابر به گفت‌وگو با نظام‌های فکری برآمده از غرب بپردازد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم

تلاش سالیان ایشان به‌عنوان یک متفکر مسلمان برای روایت اندیشه و هندسه فکری فیلسوفان غربی، ضمن به‌ارمغان‌آوردن منابع مطالعاتی برای دانشجویان و علاقه‌مندان به فلسفه، یک نظام فهم «متن» را پایه‌ریزی کرده است. کار فکری کسانی چون زنده‌یاد مجتهدی باعث شد تا ما «یقین» خود را به «شک» دیگران نفروشیم و خدایش رحمت کند که همین نکته باعث نجات و آمرزیدن خلقی می‌شود.

به‌نظر می‌رسد اشاره رمضانی به اصرار این استاد فلسفه بر تألیف ــ و نه ترجمه ــ آثار فلسفه غرب و نیز توجه او به آثار و آرای فیلسوفان مسلمان باشد. از تألیفات مجتهدی که این اصرار و توجه را نشان می‌دهند می‌توان به فلسفه در آلمان و سهروردی و افکار او اشاره کرد.

منبع: خانه کتاب و ادبیات ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->