«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

فخرالدین صدیق‌شریف رئیس مجلس «کتاب قانون» می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۵۰۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
فخرالدین صدیق‌شریف رئیس مجلس «کتاب قانون» می‌شود
فخرالدین صدیق‌شریف، بازیگر سینما و تلویزیون نقش رئیس مجلس را در رئالیتی‌شوی «کتاب قانون» بازی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز محمد حسین سعادتی، تهیه کننده تلویزیون درباره ساخت رئالیتی‌شوی «کتاب قانون» گفت: هدف از ساخت رئالیتی‌شو (نمایش واقعی تلویزیونی) این بود که مردم در جریان اتفاقات مجلس باشند و طرح‌هایی که در مجلس تصویب می‌شود یا نمی‌شود شبیه‌سازی شود همچنین طرح‌هایی که در زندگی مردم تاثیر دارد مثل واردات خودرو، سربازی، وام مسکن، وام ازدواج، بحث صادرات و واردات که در زندگی مردم تاثیرگذار است را به تصویر می‌کشیم، چراکه موضوعات کلان کشور در مجلس تعیین، تصویب و بحث می‌شود.

این تهیه‌کننده ادامه داد: مردم باید بدانند در مجلس چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و هر نماینده که وارد مجلس می‌شود چه مسیری پیش رو دارد. از طرفی علاوه بر آگاهی، مشارکت مردم هم در بحث انتخابات بالا می‌رود و باید کمک کنیم مشارکت مردم افزایش پیدا کند.

سعادتی عنوان کرد: در بحث ساخت سریال چالش‌های بسیاری داشتیم اینکه بتوانیم یک کار نمایشی داشته باشیم که درباره اتفاقات مجلس باشد همچنین ساخت دکور کار سختی بود. پژوهش و تحقیق درباره اینکه چه مواردی در مجلس بحث می‌شود یکی دیگر از چالش‌های ما بود سه تیم نویسندگان همزمان بحث نگارش را به عهده داشتند چراکه موضوع حساس و پیچیده‌ای بود و دقت بسیاری برای آماده شدن متن‌ها انجام شد.

وی افزود: فخرالدین صدیق شریف در «کتاب قانون» در نقش رئیس مجلس ظاهر شده و سیروس همتی نیز دیگر بازیگر این مجموعه است که نقش آبدارچی مجلس را دارد. این رئالیتی‌شو در موزه مجلس مشروطه ضبط شده و به جز دو بازیگر نام برده، باقی شرکت کنندگان در آن از اقشار مختلف جامعه هستند؛ مردمی که تمایل داشتند نماینده مجلس باشند.

او بیان کرد: در این رئالیتی‌شو فضای مجلس شورای اسلامی شبیه‌سازی شده است و شرکت‌کنندگان موضوعات مهم روز را به عنوان طرح یا لایحه بررسی و درباره آن صحبت می‌کنند.

این تهیه‌کننده در پایان خاطرنشان کرد: روزهای پایانی ضبط سپری می‌شود و قرار استاین رئالیتی‌شود در ۳۰ قسمت ساخته شود، «کتاب قانون» روزهای فرد از شبکه یک سیما و روزهای زوج از شبکه نسیم پخش می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->