شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد
سرخط خبرها

صهیونیست‌ها شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را قطع کردند

  • کد خبر: ۲۰۶۷۳۷
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
صهیونیست‌ها شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را قطع کردند
دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه با تاکید بر اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را برای هفتمین بار در طول این جنگ قطع و مختل کرده، هشدار داد که عملکرد رژیم صهیونیستی باعث وخامت فجایعی می‌شود که حملاتش در غزه رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد رژیم اشغالگر صهیونیستی شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را برای هفتمین بار از زمان آغاز حملاتش به این منطقه قطع کرده و از کار انداخته است.

این نهاد گزارش داد، رژیم اشغالگر در چارچوب کشتار جمعی فلسطینی‌های ساکن نوار غزه، عامدانه شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را به شکل کامل قطع می‌کند و این جنایت از پنج روز قبل در این منطقه ادامه دارد.

همچنین دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه تاکید کرد که قطع ارتباطات و اینترنت به معنای وقوع فجایعی است که زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را به خطر می‌اندازد، تعداد زیادی از شهدا و زخمی‌ها هستند که با قطع ارتباطات، کسی نمی‌تواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند و این امر در کنار تداوم حملات وحشیانه و بمباران مستمر خانه‌ها و محله‌های مسکونی، موجب افزایش تعداد قربانی‌ها به شکل تصاعدی خواهد شد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، این نهاد در ادامه بیانیه خود، تداوم قطع ارتباطات و اینترنت را به منزله جنایتی تمام‌عیار دانست که هدف رژیم اشغالگر از آن دامن زدن به بحران انسانی وخیم موجود در نوار غزه است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در ادامه نیز رژیم اشغالگر صهیونیستی را مسوول کامل این جنایت مستمر در حق ۲.۴ میلیون انسان در نوار غزه دانست و همینطور آمریکا و جامعه جهانی را مسوول جنایات مختلفی دانست که این رژیم در چارچوب کشتار جمعی ملت فلسطین در نوار غزه مرتکب می‌شود.

همچنین این نهاد از تمامی کشور‌های آزاده جهان، توقف فوری جنگ مجرمانه علیه ملت فلسطین را خواستار شد و نیز از آن‌ها و نهاد‌های بین‌المللی مرتبط با مخابرات و اینترنت خواست رژیم صهیونیستی را تحت فشار بگذارند تا شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را راه‌اندازی کرده و به این فاجعه تکراری و مستمر پایان دهد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه نیز دوشنبه درباره تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که وارد صد و سومین روز خود شده، اعلام کرد نیرو‌های اشغالگر به گرسنگی دادن فلسطینی‌ها در شمال غزه بسنده نکرده، بلکه ده‌ها تن از آن‌ها را حین تلاش برای گرفتن کمک‌های محدودی که وارد این منطقه می‌شود، به قتل می‌رساند.

این دیده‌بان گزارش داد، رفتار رژیم صهیونیستی به منزله پایه‌گذاری جنایت کشتار جمعی است که از هفتم اکتبر سال گذشته در حق ساکنان غیرنظامی نوار غزه مرتکب می‌شود.

همچنین این نهاد حامی حقوق بشر تاکید کرد، مناطق شهر غزه و شمال نوار غزه با فاجعه‌ای هولناک ناشی از کمبود شدید آب شرب و ممانعت از انتقال آن روبه‌رو است و این به‌منزله حکم اعدامی واقعی برای ساکنان این منطقه است. دیده‌بان اروپا-مدیترانه در ادامه نیز محروم کردن غزه از آب را به‌منزله جنایتی جنگی و یکی از اشکال کشتار جمعی دانست که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات مستمرش در حق غیرنظامیان غزه مرتکب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->