ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم محل برگزاری دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟
سرخط خبرها

چین بزرگ‌ترین مانور نظامی پس از انتخابات تایوان را برگزار کرد

  • کد خبر: ۲۰۶۹۷۹
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
چین بزرگ‌ترین مانور نظامی پس از انتخابات تایوان را برگزار کرد
چین در اولین واکنش به پیروزی رئیس‌جمهور منتخب تایوان، بزرگ‌ترین مانور‌های نظامی خود را در اطراف این جزیره برگزار کرد؛ مانور‌هایی که در سه هفته اخیر جزو بزرگ‌ترین مانور‌های چین محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع تایوان اعلام کرد ارتش آزادی‌بخش خلق چین با ۲۴ فروند هواپیما و پنج کشتی نیروی دریایی، گشت‌های رزمی هوایی و دریایی مشترکی را در نزدیکی تایوان انجام دادند.

روزنامه فایننشال تایمز به نقل از وزارت دفاع تایوان نوشت: ۱۱ فروند از این هواپیما‌ها از خط میانی تنگه تایوان عبور کرده یا وارد منطقه شناسایی دفاع هوایی جنوب غرب و شمال تایوان شده‌اند.

پکن روز چهارشنبه گفت که برخی از تایوانی‌ها در درک خود از روابط تنگه میانی و هویت ملی دچار نگاه «مغرضانه» شده‌اند، زیرا آن‌ها «با تفکر استقلال تایوان مسموم شده و اختلافات سیاسی در سراسر تنگه تایوان هنوز حل نشده است».

در پی پیروزی «لای چینگ-ته» سیاستمدار استقلال‌طلب در انتخابات ریاست‌جمهوری تایوان، چین اعلام کرد که این امر تاثیری بر روند توسعه روابط پکن و تایپه نداشته و چین با هر اقدامی در راستای استقلال تایوان و مداخله نیرو‌های خارجی به‌شدت مقابله می‌کند.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از سرزمین اصلی خود قلمداد کرده و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس‌گرفتن آن می‌داند. ایالات متحده به‌عنوان حامی تسلیحاتی اصلی تایوان، معاهداتی را با این جزیره امضا کرده که بر اساس آن‌ها، در صورت حمله چین، آمریکا باید مداخله کند.

البته پس از اینکه رای‌دهندگان تایوانی به یک گزینه مخالف با چین و موافق استقلال رای دادند و برای سومین دور ریاست جمهوری به دست حزب حاکم تایپه رسید، «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت که آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->