بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بایدن: تا حل‌وفصل اوضاع در غره فاصله داریم

  • کد خبر: ۲۰۷۰۹۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
بایدن: تا حل‌وفصل اوضاع در غره فاصله داریم
رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید بدون اینکه اظهارنظر بیشتری ارائه کند به خبرنگاران گفت: «ما هنوز تا حل‌وفصل وضعیت در نوار غزه فاصله داریم.»

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش محبوبیتش در میان رای دهندگان عرب الاصل به دلیل حمایت دولتش از اسرائیل، با اشاره به دونالد ترامپ، خاطرنشان کرد که آن‌ها باید بیشتر نگران رقیب احتمالی او در انتخابات باشند.

بایدن افزود که ترامپ «در نظر دارد ورود اعراب را به آمریکا ممنوع کند».

در عین حال متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، اظهارات ضد و نقیضی در خصوص چشم انداز حل و فصل مناقشه در خاورمیانه بیان کرد و گفت که واشنگتن و مقامات اسرائیلی «پایان» آن را می‌بینند.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ صحبت کرده و گفته این جنگ ممکن است ماه‌ها یا شاید سال‌ها طول بکشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->