رهبر معظم انقلاب شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با جمعی از معلمان دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلسه فوق‌العاده شورای عالی امنیت ملی با چه هدفی برگزار شد؟

  • کد خبر: ۲۰۷۱۲۰
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳
جلسه فوق‌العاده شورای عالی امنیت ملی با چه هدفی برگزار شد؟
روز پنج‌شنبه شورای عالی امنیت ملی طی دو جلسه فوق‌العاده به ریاست رئیس‌جمهور در صبح و عصر، رخدادهای مرتبط با عملیات انجام شده علیه مواضع گروه تروریستی جیش‌الظلم و واکنش پاکستان به این عملیات را بررسی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسات این شورا معمولا در روزهای ابتدایی هفته برگزار می‌شود و از این رو تشکیل جلسه در روز پنج‌شنبه و آن هم در دو نوبت صبح و عصر نشان دهنده اهمیت ویژه‌ای است که نهاد امنیت ملی برای رخداد اخیر و روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان قائل است.

گروه تروریستی جیش الظم در مناطق غیرمسکونی کوه‌های عمق پاکستان اقدام به تاسیس پادگان نظامی و آموزشی کرده و ضمن جذب و آموزش عوامل تروریست، تحرکات تروریستی متعددی را در داخل خاک ایران انجام داده که با شهادت تعدادی از نیروهای نظامی و انتظامی و شهروندان عادی همراه بوده است.

با توجه به اشراف سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورمان بر تحرکات این گروه تروریستی، اطلاعات متقن حاکی از اجرای برنامه‌هایی از سوی این گروه برای انجام عملیات بزرگ تروریستی در مناطق شرقی ایران بوده است.

بر این اساس نیروهای مسلح کشورمان با انجام اقدام پیش دستانه این گروه تروریستی را زیر ضربه عملیاتی بردند و بخش قابل توجهی از تاسیسات، تجهیزات و نیروهای این گروه را نابود کردند.

با توجه به اقدام تقابلی پاکستان به عملیات پیش دستانه ایران یک مقام آگاه با اشاره به اقدام تقابلی پاکستان در واکنش به این عملیات گفت: بر خلاف اخبار منتشر شده در رسانه‌ها این واکنش در جدار مرزی ایران و توسط چند پهپاد کوچک انفجاری صورت گرفته و بر خلاف عملیات ایران، بخشی از اتباع عادی پاکستانی ساکن در جدارمرزی در این حادثه مورد هدف قرار گرفته‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->