منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو
سرخط خبرها

رادوشوویچ: برخی‌ خارجی‌ها ۵ روزه پول گرفتند من نه

  • کد خبر: ۲۰۷۲۲
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۰
رادوشوویچ: برخی‌ خارجی‌ها ۵ روزه پول گرفتند من نه
دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در پرسپولیس شرایط مالی خوبی نداریم، اما بیشتر از بی پولی این بی احترامی است که من را اذیت می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ بوژیدار رادوشوویچ دروازه‌بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس با وجود ویروس کرونا در ایران ماند تا با شروع دور جدید تمرینات تیمش را همراهی کند. اما با این وجود او از شرایط حال حاضر چندان رضایت ندارد.

رادوشوویچ با اشاره به شرایطش در دوران تعطیلی لیگ در ایران گفت: فعلا همراه خانواده‌ام در ایران ماندم. در این روز‌ها در خانه ماندم و سعی می‌کنم تمریناتم را به خوبی دنبال کنم.

وی با اشاره به شرایط مالی‌اش در پرسپولیس افزود: طبق قول‌هایی که شنیدیم، قرار بود در این چند روز درصد کمی از قراردادمان را دریافت کنیم که این اتفاق رخ نداد. ما باید خوشحال باشیم که بازیکنی که برای ۵ روز به پرسپولیس آمد، پولش را گرفت و رفت، اما ما بعد از ۴ سال هنوز دریافتی چندانی نداشتیم. برای احترامی که به ما می‌گذارند باید خوشحال باشیم.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: واقعا به این موضوع توجه کرده‌اید که چرا همه خارجی‌هایی که به پرسپولیس آمدند زود این باشگاه را ترک کردند؟ دلیل اصلی آن بی احترامی بود. من و بشار رسن چهار سال است در پرسپولیس هستیم و تنها دلیل آن عشقی است که به تیم و هواداران داریم.

رادوشوویچ تاکید کرد: برای من همه چیز پول نیست، اما دیگر شرایط خسته کننده شده است. من عاشق پرسپولیس و هوادارانش هستم و به همین خاطر همیشه روی خیلی از مسائل چشم‌هایم را بسته ام. حتی با اولین پیشنهاد ۳ سال قراردادم را تمدید کردم. من پرسپولیس را دوست دارم و بار‌ها گفتم که دوست دارم حتی فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم. پرسپولیس بزرگترین باشگاه آسیا است و حضور در این تیم برای هر بازیکنی افتخار است.

وی گفت: همانطور که گفتم شرایط مالی به هیچ وجه خوب نیست، اما بی احترامی که در این مدت صورت گرفته بیشتر من را اذیت می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->