آمریکا به نمایندگان ایران ویزا نداد | اولین سنگ اندازی میزبان جام جهانی سیدورف جانشین ساپینتو را انتخاب می‌کند| درانتظار نتیجه استقلال و المحرق باکیچ مشکلی برای بازی با گل‌ گهر ندارد مایکل کریک گزینه جانشینی آموریم کسر امتیاز از ۱۰ تیم لیگ یکی! تارتار گزینه جانشینی هاشمیان چالش‌های فرشاد در پرسپولیس؛ از درگیری با بازیکنان خودی تا انتقادات هواداران دنیامالی: ورزشگاه آزادی از ابتدای سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود سراج، جانشین شجاعی شد استارت لیگ برتر بسکتبال از پنجشنبه (۱۰ مهر ۱۴۰۴) + برنامه بازی‌ها آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا! انحصار صداوسیما در پخش مسابقات ورزشی پایان می‌یابد؟ اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی درمی‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد
سرخط خبرها

رادوشوویچ: برخی‌ خارجی‌ها ۵ روزه پول گرفتند من نه

  • کد خبر: ۲۰۷۲۲
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۰
رادوشوویچ: برخی‌ خارجی‌ها ۵ روزه پول گرفتند من نه
دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در پرسپولیس شرایط مالی خوبی نداریم، اما بیشتر از بی پولی این بی احترامی است که من را اذیت می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ بوژیدار رادوشوویچ دروازه‌بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس با وجود ویروس کرونا در ایران ماند تا با شروع دور جدید تمرینات تیمش را همراهی کند. اما با این وجود او از شرایط حال حاضر چندان رضایت ندارد.

رادوشوویچ با اشاره به شرایطش در دوران تعطیلی لیگ در ایران گفت: فعلا همراه خانواده‌ام در ایران ماندم. در این روز‌ها در خانه ماندم و سعی می‌کنم تمریناتم را به خوبی دنبال کنم.

وی با اشاره به شرایط مالی‌اش در پرسپولیس افزود: طبق قول‌هایی که شنیدیم، قرار بود در این چند روز درصد کمی از قراردادمان را دریافت کنیم که این اتفاق رخ نداد. ما باید خوشحال باشیم که بازیکنی که برای ۵ روز به پرسپولیس آمد، پولش را گرفت و رفت، اما ما بعد از ۴ سال هنوز دریافتی چندانی نداشتیم. برای احترامی که به ما می‌گذارند باید خوشحال باشیم.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: واقعا به این موضوع توجه کرده‌اید که چرا همه خارجی‌هایی که به پرسپولیس آمدند زود این باشگاه را ترک کردند؟ دلیل اصلی آن بی احترامی بود. من و بشار رسن چهار سال است در پرسپولیس هستیم و تنها دلیل آن عشقی است که به تیم و هواداران داریم.

رادوشوویچ تاکید کرد: برای من همه چیز پول نیست، اما دیگر شرایط خسته کننده شده است. من عاشق پرسپولیس و هوادارانش هستم و به همین خاطر همیشه روی خیلی از مسائل چشم‌هایم را بسته ام. حتی با اولین پیشنهاد ۳ سال قراردادم را تمدید کردم. من پرسپولیس را دوست دارم و بار‌ها گفتم که دوست دارم حتی فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم. پرسپولیس بزرگترین باشگاه آسیا است و حضور در این تیم برای هر بازیکنی افتخار است.

وی گفت: همانطور که گفتم شرایط مالی به هیچ وجه خوب نیست، اما بی احترامی که در این مدت صورت گرفته بیشتر من را اذیت می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->