پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند
سرخط خبرها

وجود کالاهای اساسی در تمامی نقاط کشور

  • کد خبر: ۲۰۷۳۶
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳
وجود کالاهای اساسی در تمامی نقاط کشور
معاون وزیر صنعت گفت: ستاد تنظیم بازار کشور در مصوبه‌ای با حذف همه تشریفات واردات اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا، آن را صرفاً محدود به تاییدیه فنی وزارت بهداشت و درمان کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس قبادی، معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در جلسه ستاد مقابله با کرونا در حوزه صنعت، معدن و تجارت که با حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: ستاد تنظیم بازار کشور در مصوبه‌ای با حذف همه تشریفات واردات اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا، آن را صرفاً محدود به تاییدیه فنی وزارت بهداشت و درمان کرده است.

وی افزود: وزارت صمت لیستی از ۱۷ شرکت توانمند برای واردات محصولات و ملزومات بهداشتی مورد نیاز این روز‌ها تهیه و به وزارت بهداشت و درمان ارائه کرده است.

این مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار تصریح کرد: با این حال و در اطلاعیه‌ای جداگانه از همه شرکت ها، واحد‌های تولیدی و تامینی اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده در سطح کشور دعوت کردیم تا برای واردات مواد اولیه و اقلام کالایی مورد نیاز به معاونت بازرگانی داخلی این وزارتخانه و سازمان غذا دارو مراجعه کنند و هیچ گونه محدودیتی در پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

قبادی تاکید کرد: موارد درخواستی شرکت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گرفته و شرایط برای واردات کالای مورد نظر فراهم می‌آید.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت گفت: تمامی مقتضیات واردات تجهیزات و ملزومات پزشکی اعم از تامین ارز و ثبت سفارش با وزارت بهداشت بوده و منوط به تهیه فنی آن‌ها است.

قبادی افزود: با توجه به محدودیت تولید در ماسک، ستاد تنظیم بازار کشور در اقدامی پیشگیرانه بیستم بهمن ماه، مصوبه ممنوعیت صادرات این کالا را صادر و ابلاغ نموده است و در مجموع برای پیشبرد اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این روزها، تمامی درخواست‌های این وزارتخانه را عیناً در ستاد تنظیم بازار کشور به تصویب رسانده ایم.

وی اعلام کرد: خوشبختانه در هیچ نقطه‌ای از کشور کمبود کالا‌های اساسی نداریم و با توجه به تمهیدات اتخاذ شده برای ایام پایانی سال و آمادگی موجود برای تامین بازار در این روزها، در بخش کالا‌های شوینده هم در تولید، هم در لجستیک و هم در عرضه هیچ مشکلی در بازار وجود ندارد.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت اضافه کرد: برای بهره گیری از ظرفیت‌های بخش اصناف در تولید اقلامی، چون ماسک وارد مذاکره شده و علیرغم پیگیری‌های مکرر و اعلام آمادگی کامل اصناف برای تولید این کالا، هنوز تاییدیه بهداشتی لازم از سوی وزارت بهداشت در این خصوص صادر نشده است و این در حالی است که فعال سازی این ظرفیت بزرگ، حتی می‌تواند تا ۲ میلیون عدد ماسک در روز را تامین کند و ما همچنان منتظر تاییدیه وزارت بهداشت و درمان هستیم.

منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->