فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

رئیسی: اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل با هدف انحراف افکارعمومی صورت می‌گیرد

  • کد خبر: ۲۰۷۵۳۰
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۹
رئیسی: اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل با هدف انحراف افکارعمومی صورت می‌گیرد
رئیس‌جمهور دلیل اقدامات تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را شکست این رژیم جعلی در رسیدن به اهداف اعلامی خود دانست و تاکید کرد: صهیونیست‌ها به امید انحراف افکار عمومی از جنایات بی‌نتیجه خویش در غزه اقدام به ارتکاب چنین جنایاتی می‌کنند، اما قطعا در تحقق این هدف نیز موفقیتی نخواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه بعد از ظهر یکشنبه هیات دولت، با تبریک و تسلیت شهادت ۵ تن از مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، هدف ارتکاب چنین اعمال جنایتکارانه و تروریستی را از سوی رژیم صهیونیستی سردرگمی و استیصال ناشی از شکست این رژیم جعلی در رسیدن به اهداف اعلامی خود دانست و تصریح کرد: صهیونیست‌ها به امید انحراف افکار عمومی منطقه و جهان از جنایات بی‌نتیجه خویش در غزه اقدام به ارتکاب چنین جنایاتی می‌کنند، اما قطعا در تحقق این هدف نیز موفقیتی نخواهند داشت.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره «ثریا» به مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین و دریافت اولین سیگنال‌ها از آن، ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران صنعت فضایی کشور، این پرتاب موفقیت‌آمیز را دستاوردی بزرگ برای کشور خواند که با وجود تاخیرهای مکرر، این روزها با سرعت گرفتن پیشرفت صنایع فضایی به انجام رسید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در گزارشی از جزئیات تزریق ماهواره به مدار ۷۵۰ کیلومتری، استفاده از ماهواره‌بر با سوخت جامد سه مرحله‌ای را که فناوری پیچیده آن فقط در اختیار چند کشور جهان است، از دیگر دستاوردهای پرتاب ماهواره ثریا برشمرد و افزود: این دهمین پرتابی بود که طی ۲ سال گذشته انجام شد و معادل تمام پرتاب‌های انجام شده در ۱۰ سال پیش از دولت مردمی است.

در ادامه رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز ضمن ارائه گزارشی از رشد بهره‌وری در کشور اظهار داشت: نرخ رشد بهره‌وری کل عوامل تولید در کشور در ۵۰ سال گذشته به طور متوسط حدود ۲ دهم درصد بوده که این عدد در سال‌های ۹۶ تا ۹۹ به منفی ۶ دهم درصد کاهش یافت، اما در ۲ سال گذشته به عدد ۳.۷ درصد رسید که رشدی خیره‌کننده را نشان می‌دهد.

آیت‌الله رئیسی در واکنش به این گزارش، ارتقای بهره‌وری را سیاست نظام، ‌ تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و ضرورت کشور دانست و تصریح کرد: افزایش نرخ بهره‌وری در دولت سیزدهم رضایت‌بخش است، اما نباید به این میزان بسنده شود.

در ادامه وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز تحویل هفته‌ای ۱۰۰ خودروی برقی به شهرداری تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: این خودروها بهره‌وری در مصرف سوخت را تا ۵ برابر و آلایندگی‌های محیط زیستی را تا ۷۳ درصد نسبت به خودروهای روز دنیا کاهش می‌دهند.

عباس علی‌آبادی با بیان اینکه تحویل این خودروها یکی از تحولی‌ترین اقدامات دولت مردمی محسوب می‌شود، از افزایش تعداد خودروهای تحویلی در اسفندماه خبر داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز گزارشی از اجرای پویش سلامت و مشارکت حدود ۴۶ میلیون نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال کشور در آن خبر داد که دکتر رئیسی ضمن تشکر از دست‌اندرکاران اجرای این طرح، آن را اقدامی هوشمندانه و از جلوه‌های تقدم رویکرد پیشگیری بر درمان در نظام سلامت کشور دانست.

رئیس جمهور در ابتدای جلسه امروز هیات دولت فرا رسیدن سالروز ولادت امام جواد (ع) را تبریک و تهنیت گفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->