نتیجه بازی لاتزیو و ویتوریاپلژن(۱۶ اسفند ۱۴۰۳)| شاهکار بارونی و شاگردان پخش زنده بازی سپاهان و استقلال خوزستان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین امارات با ۸ بازیکن برزیلی مقابل ایران جایزه ۵/۵ میلیارد تومانی ایران از لیگ ملت‌های والیبال مصدومیت نویر بخاطر شادی گل | غیبت گلر بایرن مونیخ در ۴ بازی میلان هم ژائو فیلیکس را نخواست! آلمدین زیلیکیچ و کیوسفسکی، شاهکار مدیریتی بی تکرار استقلال مهاجم سابق پرسپولیس در لیگ برزیل + عکس اسماعیلی و ساروی در صدر رده‌بندی فرنگی‌کاران جهان تمدید قرارداد آلوز با تراکتور پروژه ویژه الهلال برای جانشین نیمار عموزاد و زارع در صدر رده‌بندی آزادکاران جهان فونسکا ۹ ماه محروم شد پرواز اختصاصی استقلال به ریاض ناراحتی وینیسیوس از دستمزد بالای‌ امباپه قلی‌زاده در جمع برترین‌های فوتبال یونان آخرین وضعیت مصدومان النصر شروع دوباره فرمول یک شکایت تیم بانوان کرمانشاه از بازیکن تیم بانوان استقلال| نتایج آبی‌ها تغییر می‌کند؟ پاداش ۵۰۰ میلیونی هلدینگ برای استقلال صحت دارد؟
سرخط خبرها

بنتو: بازی به بازی پیش می‌رویم

  • کد خبر: ۲۰۷۶۷۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
بنتو: بازی به بازی پیش می‌رویم
سرمربی تیم ملی امارات گفت: کار سختی مقابل ایران داریم، اما برای کسب نتیجه با ایران میجنگیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پائولو بنتو در نشست خبری پیش از بازی سه‌شنبه‌شب تیمش مقابل ایران اظهار کرد: بازی قبلی مقابل فلسطین برای ما سخت بود؛ به خصوص زمانی که با یک بازیکن کمتر مقابل آن‌ها بازی کردیم. ما آماده بازی با ایران هستیم. ایران تیمی خوب و قوی‌ترین تیم گروه است. آن‌ها یکی از قوی‌ترین تیم‌های آسیا هستند. برای کسب امتیاز، بازی سختی مقابلشان داریم. همان طور که قبلا گفتم ایران تیم خیلی خوبی است و ما آن‌ها را خوب می‌شناسیم.

او ادامه داد: شانس داشتیم سه بار در چهار سال گذشته با آن‌ها بازی کنیم. ایران ترکیبی از بازیکنان خوب و باتجربه است. آن‌ها مدت زیادی با هم بازی می‌کنند و تغییرات زیادی در این تیم ایجاد نشده است. ما نیاز داریم بازی خوبی از جنبه‌های مقابل این تیم انجام دهیم. باید برای کسب یک نتیجه خوب بجنگیم و سختکوش باشیم. باید بازی را از مسیر دیگری کنترل کنیم و برای کسب سه امتیاز بجنگیم.

سرمربی پرتغالی امارات درباره انتظار‌های مردم امارات از تیم ملی این کشور گفت: فقط می‌توانم انتظار‌های خودم را مدیریت کنم. زمانی که با بازیکنانم صحبت می‌کنم انتظار دارم بازی به بازی پیش بروند. نمی‌توانم انتظار هواداران را که قهرمانی در جام ملت‌هاست، کنترل کنم. مگر چند بار قهرمان این رقابت‌ها شده‌اند؟ هیچوقت! به هر حال این انتظار آنهاست، اما انتظار من صعود از گروه و رقابت‌کردن در همه بازی‌ها و گام به گام جلورفتن است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->