قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد
سرخط خبرها

خراسان رضوی جزو ۳ استان با بیشترین میزان چک مبادله شده قرار گرفت

  • کد خبر: ۲۰۷۹۱۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
خراسان رضوی جزو ۳ استان با بیشترین میزان چک مبادله شده قرار گرفت
در آذرماه ۱۴۰۲، خراسان رضوی پس از تهران و اصفهان، بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌های کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام اخیر بانک مرکزی براساس آمار چک‌های مبادله‌ای طی آذر ماه ۱۴۰۲، ۹۲درصد از کل چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک وصول شده است. این نسبت از نظر مبلغی معادل ۸۷.۵ درصد است.

در آذر ماه امسال، در کل کشور بیش از ۷.۹ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۵۲۵۳ میلیارد ریال مبادله شده که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۰.۱ درصد کاهش و از لحاظ مبلغ ۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

در این ماه، ۴۹.۲ درصد از چک‌های مبادله‌ای کل کشور در سه استان تهران ۳۱.۵ درصد، اصفهان ۱۰.۶ درصد و خراسان رضوی ۷.۳ درصد مبادله شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده اند.

در این ماه ۶۲.۱ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران ۴۹.۲ درصد، اصفهان ۷.۴ درصد و خراسان رضوی ۵.۵ درصد مبادله شده که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

خراسان رضوی در بین استان‌ها با بیشترین چک‌های وصولی رمزدار

بانک مرکزی در گزارش خود همچنین اعلام کرد: در آذر ماه ۱۴۰۲، در کل کشور حدود ۳۵۳ هزار فقره چک رمزدار به ارزشی بالغ بر ۱۴۷۳میلیارد ریال وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۳.۹ درصد کاهش و از لحاظ مبلغ ۲ درصد افزایش داشته است.

در این ماه ۵۱.۳ درصد از تعداد چک‌های رمزدار وصولی در سه استان تهران ۳۳.۱ درصد، اصفهان ۹.۲درصد و خراسان رضوی ۹ درصد وصول شده که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها داشته‌اند.

همچنین ۷۱.۱ درصد از ارزش چک‌های مورد اشاره، در استان‌های تهران ۵۸درصد، خراسان رضوی ۶.۸درصد و اصفهان ۶.۳ درصد وصول شده است.

چه تعداد چک برگشت خورد؟

طبق اعلام بانک مرکزی در آذر ماه امسال، در کل کشور حدود ۶۳۷ هزار فقره چک به ارزش حدود ۶۵۹هزار میلیارد ریال برگشت داده شده که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۲.۱ درصد و ۹.۵ درصد افزایش داشته است.

مقایسه تعداد چک‌های برگشتی در ۹ماه ابتدایی سال‌های اخیر نشان می‌دهد اجرای قانون چک گرچه استفاده از چک را کاهش داده، اما از نسبت چک‌های برگشتی کاسته است.

مهم‌ترین عاملی که موجب شده است چک‌های برگشتی، از نظر تعداد و مبلغ، روند افزایشی به خود بگیرد، سیاست انقباضی بانک مرکزی تحت عنوان کنترل کل‌های پولی و رشد نقدینگی است.

همچنین کسری یا فقدان موجودی حساب عامل برگشت حدود ۶۲۱ هزار فقره چک به ارزش بیش از ۶۴۳هزار میلیارد ریال در آذر ماه ۱۴۰۲ بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->