کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت نوسانات اخیر بازار ارز چه بود؟ (۳ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۷۹۲۷
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
علت نوسانات اخیر بازار ارز چه بود؟ (۳ بهمن ۱۴۰۲)
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه نوسانات اخیر بازار ارز ناشی از مسائل سیاسی و تحولات منطقه‌ای بوده و فاقد دلایل اقتصادی است، گفت: مانند تجارب قبلی قیمت‌ها بعد از مدت کوتاهی به روال قبلی خود بازمی‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا سلیمی  با اشاره به اینکه در این روز‌ها شاهد اتفاقات و حوادث متعدد امنیتی در سراسر منطقه هستیم که این حوادث تبعاتی را در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی به همراه داشته است، اظهار کرد: واقعیت این است که بازار ارز و اقتصاد کشور ما در طول روز‌ها و هفته‌های گذشته کمترین اثر پذیری را از حوادث نظامی و امنیتی منطقه اعم از یمن و سوریه و پاکستان و ... داشته در حالی که در دوره‌های گذشته با رخ دادن چنین مسائلی شاهد جهش شدید نرخ‌ها بوده‌ایم.

وی اظهار کرد: بازار ارز کشور ما در یک سال گذشته برخلاف پیش‌بینی‌های عجیب عده‌ای ذی‌نفع، شرایط با ثباتی را پشت سر گذاشته که این ثبات نتیجه مدیریت صحیح و تلاش موثر بانک مرکزی است.

عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: این مدیریت صحیح باعث شده، تا امروز که ما در منطقه با اتفاقات و حوادث امنیتی مختلفی مواجه هستیم کمترین اثر را بر اقتصاد کشورمان شاهد باشیم به نحوی که نرخ ارز در بازار آزاد تنها حدود ۷ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

سلیمی افزود: در واقع علی‌رغم تحولات خاصی که در منطقه بوجود آمد و در بازار‌های جهانی نیز اثرگذار بود، اما افزایش قیمت ارز در کشور ما با تمام حساسیت‌ها، به میزان اندکی بود که این نشان دهنده ثبات بازار ارز و مدیریت و کنترل بازارساز است.

وی گفت: واقعیت این است که اگر اقتصاد بسیاری از کشور‌ها در این شرایط قرار گیرد ممکن است دچار تلاطم و نوساناتی بیش از این‌ها شود، اما با توجه به سیاست‌ها و اقدامات بانک مرکزی خوشبختانه شاهد جهش شدید نرخ پس از بحران‌های منطقه و جهان نبوده ایم.

عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه نوسانات اندک بازار ارز ناشی از مسائل سیاسی و تحولات منطقه‌ای بوده و فاقد دلایل اقتصادی است، مانند تجارب قبلی همچون طوفان‌الاقصی قیمت‌ها بعد از مدت کوتاهی به روال قبلی خود بازمی‌گردد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->