احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور: باید اطلس مشاغل استان‌ها تدوین شود

  • کد خبر: ۲۰۷۹۴۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور: باید اطلس مشاغل استان‌ها تدوین شود
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: اگر دانشگاه و صنعت به کنار هم نیایند، ما در کمتر پنج ساله با مشکل تامین نیروی کار ماهر مواجه می شویم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عرفان خسرویان در مراسم افتتاح اولین کنسرسیوم مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه فنی و حرفه ای در خراسان رضوی که امروز ۳ بهمن ماه در دانشگاه فنی و حرفه ای شهید منتظری مشهد تصریح کرد: در روزهایی که تحریم های ظالمانه وجود دارد و صنعتگران که در خط مقدم جبهه تولید قرار دارند با مشقت های گوناگون و هزینه های بالای تولید رو به رو هستند، با این حال صنعتگران ما در حال زحمت هستند و با زحمتشان توطئه دشمن را خنثی می کنند و تلاش می کنند تولید اتفاق بیافتد.

به گفته رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، یک رکن مسئله تولید، بحث تامین نیروی انسانی است که در سند تحول دانشگاه فنی حرفه ای در دولت سیزدهم برنامه ریزی برای این شده که تکنسین ها و مهندسین حرفه ای برای صنایع کشور تامین شود که نیاز به یک برنامه جامع دارد که دانشگاه و صنعت در این موضوع دخیل هستند.

وی افزود: باید امروز که دانشجو وارد دانشگاه می شود بتواند بعد از دو سال و بدون وقفه وارد رسته شغلی مربوطه شود و‌ در واقع باید اطلس مشاغل استان را تدوبن کنیم که با کمک صنایع این نیاز سنجی  انجام شود.

به گفته خسرویان، گزارشهای مجامع بین المللی نشان میدهد در زنجیره های پبچیده صنعتی از کشورهای اطراف عقب افتاده ایم. در شهرک های صنعتی نیروی کار ماهر کمتر دیده می شود و مهاجرت نیروی کار ماهر آن  برای دستمزد بالاتر بیشتر شده  است.

این مسئول کشوری تصریح کرد: اگر تمرکز و برنامه ریزی صورت گیرد و دانشگاه و صنعت به کنار هم نیایند ما در کمتر پنج ساله با مشکل تامین نیروی کار ماهر مواجه می شویم.

وی یادآورشد: بعد از بحران کرونا در دنیا پنج محور پیشران اقتصاد در حوزه صنعت مطرح شده است.  طراحی و ساخت تولید پیشرفته و یا صنعت قطعه سازی که نیاز به تکنسین فنی دارد که به جرات می توان‌ گفت این جنس تکنسین ها در دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت می شوند.

خسرویان اضافه کرد: حوزه دوم که در دنیا پیشگام افتصاد است حوزه صنایع حمل و نقل پیشرفته است که ایران به عنوان کمربند سه قاره، باید مسیرهای آبی و زمینی را گسترش دهد. حوزه بعدی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی است که دانشگاه در این حوزه پشیران برنامه های خوبی در پیش دارد.

وی ابراز کرد: صنعت بعدی که پیشران در دنیا است صنعت مهندسی زیستی است که دانشگاه فنی و حرفه ای در این حوزه  متاسفانه مغفول بوده است که برنامه ربزی شده در جهت تربیت تکنسین ها در این حوزه ه چه سریعتر گام برداریم. بحث انرژی حوزه دیگر آن است که ارزان بودن انرژی از مزیت های رقابتی ما است.برنامه کنسرسیوم تاد بستری برای پیشبرد ابن فضا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->